Promjena na klupi ŽRK Osijek

Nakon što je Branko Tamše razriješen dužnosti vođenja najboljeg slavonskog rukometnog kluba Nexea istim putem je krenuo i najbolji ženski rukometni klub u regiji ŽRK Osijek. Ipak razlog nisu slabiji rezultati ili lošija forma ekipe nego privatni razlozi zbog kojih sada već bivši trener Tomislav Rešicki nije u stanju obavljati posao prvog klupskog stratega već se okrenuo mirnijoj i lakšoj zadaći.

Novi je trener brzo imenovan pa će Zdenko Kordi preuzeti palicu od svoga prethodnika te nastaviti tamo gdje je stao Rešicki, ali ne odričući se svoje dosadašnje funkcije sportskog direktora pa će pokušati odraditi popularnu menadžersku ulogu i podići cure prema sredini ljestvice.

Zbog privatnih obveza Tomislav Rešicki nije više trener seniorske ekipe ŽRK Osijek. Preuzet će funkciju koordinatora za mlađe dobne skupine u klubu. Na mjesto prvog trenera seniorske ekipe imenovan je profesor Zdenko Kordi dosadašnji sportski direktor koji će tu funkciju i dalje obavljati uz trenerski posao. Tomo hvala i sretno u radu s mlađim kategorijama – stoji u priopćenju kluba kojim se potvrđuje da nije bilo zamjerki niti zle krvi u ovom raskidu suradnje ili bolje rečeno izmijenjenim uvjetima daljnje suradnje na obostrano zadovoljstvo.