Promjena na klupi prvaka iz Vođinaca – Pavličić protiv Pavličića

Blistav uspjeh na impresivan način odredio je da ekipa iz Vođinaca krene u nove izazove MŽNL OS VI s novim trenerom. Trener Dejan Pavličić je odstupio s klupe na koju će sjesti Pavličić, ali Tomislav. Šlajfo će tako komandnu palicu preuzeti od brata i pokušati nastaviti tamo gdje je stao Dejo no bit će teško nadmašiti ove brojke zbog veće kvalitete suparnika no ovakva dominacija u Prvoj ŽNL govori da će i u rangu više ova momčad protkana prvoligaškim štihom imati što reći i biti u samom vrhu. Prenosimo objavu s FB stranice kluba:

U proteklim danima došlo je do promjene na trenerskoj poziciji u našem klubu.
Nažalost, dosadašnji trener Dejan Pavličić zbog poslovnih obveza više nije u mogućnosti voditi našu momčad te će tu ulogu od iduće sezone preuzeti njegov mlađi brat, a naš igrač Tomislav Pavličić.
Ovim putem se želimo zahvaliti treneru Dejanu na dosadašnjem radu i povijesnim rezultatima koje je ostvario tijekom svog mandata na klupi naše momčadi. Čovjek koji je u najtežim trenucima prošle sezone preuzeo naš klub i bio u borbi za titulu do samog kraja. Ipak da posao ne bi ostao ne dovršen pobrinuo se ove sezone kada je sa svojim trupama promarširao ligom kao nitko prije i osvojio titulu sa nevjerojatnih 27 bodova prednosti u odnosu na prvog pratitelja.
Dejo, hvala ti na svemu!
O Dejinom nasljedniku ne trebamo puno trošiti riječi. Popularni Šlajfo je svima dobro poznat, u protekloj sezoni branio je boje našeg kluba kao igrač, a ponekad i kao trener u odsustvu trenera Dejana. Ne sumnjamo da je Šlajfo pravi izbor za klupu naše momčadi!
Šlajfo želimo ti svu sreću u novoj ulozi i da ponoviš uspjehe starijeg brata!⚪
Mi se okrećemo formiranju igračkog kadra s kojim ćemo ući u nadolazeću sezonu. O svim novostima biti ćete pravovremeno obaviješteni!