Prometna nesreća otkazala susret Torpeda i Bratstva

U subotu je u Kuševcu trebala biti odigrana utakmica predzadnjeg kola osječko-baranjske 1. ŽNL gdje je Torpedo trebao ugostiti momčad Bratstva iz Radikovaca. Nažalost, do utakmice nije došlo.

Oglas

Na putu u Kuševac jedan je auto s nogometašima Bratstva imao prometnu nezgodu na cesti, gdje je nekoliko igrača nažalost zadobilo tjelesne ozljede. Na sreću, nitko nije životno ugrožen, ali momci su zadobili nekoliko ozljeda i lomova, te su pojedinci morali na šivanje. Svakako da kada se ovako nešto dogodi nogomet nije u prvom planu, pa su se tako i dva kluba dogovorila kako će odraditi trening utakmicu između domaćih i pristiglih igrača iz Radikovaca. Službeno je utakmica registrirana pobjedom Torpeda od 3:0.

Oglas

Želimo se zahvaliti gospodi iz Radikovaca prije svega na odigranoj utakmici unatoč teškoj situaciji koja ih je zadesila! Također im se zahvaljujemo na prihvaćenim idejama za promjenu dana utakmice te boje dresova na domaćem terenu. Dečkima koji su nastradali želimo što brži i lakši oporavak te povratak na teren, a klubu sreću u daljnjem radu i što skoriji povratak u ovaj rang natjecanja. Poslije prekida utakmice smo se međusobno izmiješali i nastavili utakmicu u prijateljskom duhu, što je bio dobar trening za obje ekipe, a i za suce. – za Sportalo je rekao Mario Barišić, trener Torpeda.