/Pripreme su gotove slijedi EURO NAKON FINALA SENIORSKOG EURA NA REDU JE JUNIORSKO EP
reprezentacija u-19

Pripreme su gotove slijedi EURO NAKON FINALA SENIORSKOG EURA NA REDU JE JUNIORSKO EP

Pripreme su gotove slijedi EURO.

Naši mladi vatreni odradili su pripreme za EP U-19 koje će se održati u Njemačkoj. U prilogu možete pogledati kadrove i atmosferu sa odrađenih priprema, a isto tako kadrove s našim Slavoncima te izjavu Tomislava Turčina.

Izbornik Ferdo Milin najavljuje ulazak među pet prvoplasiranih koji idu iduće godine na Svjetsko prvenstvo u Koreji. Ukoliko naši mladići završe na prve dvije pozicije igrat će u polufinalu i samim tim ostvariti plasman na SP. Ukoliko završe kao treći u grupi igrat će direktnu kvalifikacijsku utakmicu za SP protiv trećeplasiranog iz druge grupe.

Naši će mladići svoj put na Euru započeti 12.srpnja (utorak) utakmicom s Nizozemcima u 12.00 na Donaustadionu u Ulmu. Nakon toga 15.srpnja će se ogledati s Francuzima u Aalenu u 19.30 dok će zadnju utakmicu igrati s Englezima 18.srpnja u Heidenheimu također u 12.00. Ukoliko uspiju u naumu i osvoje jednu od prve tri pozicije u grupi igrat će ili polufinale ili za peto mjesto 21.srpnja dok je finale 24.srpnja u Sinsheimu.

Europsko prvenstvo će otvoriti Njemačka i Italija utakmicom u Areni Stuttgart 11. srpnja (točno u podne), a finale je 24. srpnja na stadionu bundesligaša Hoffeinheima.

Posljednji naslov prvaka Europe u ovom uzrastu osvojili su Španjolci koji se nisu niti kvalificirali za ovo prvenstvo.

ep gr 1

 

ep gr 2

Foto Screenshot Youtube

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.