Priopćenje NK Slavonac Komletinci

U prošlom je kolu momčad Slavonca iz Komletinaca pobijedila ekipu vinkovačkog Dilja. Međutim, nakon utakmice, predstavnici Dilja su se žalili na nastup igrača Ivana Zeca koji je ranije dobio kaznu. U nastavku vam donosimo zapisnik s utakmice u Komletincima, zapisnik sa sjednice Disciplinskog suca, kao i službeno priopćenje Slavonca.

Oglas

Oglas

Oglas

Turbulentan tjedan je iza nas, nakon pobjede na jedinom mjerodavnom zelenom travnjaku, NK Dilj za okruglim stolom ipak upisuje sva tri boda. I to nije sve. Donešena je odluka radi nastupa našeg igrača (Ivan Zec) koji je pod “suspenzijom” igrao svih 90 minuta i sudjelovao u velinčanstvenoj pobjedi. No da se vratimo na početak. Puno je faktora koji se nisu uzeli u obzir. Želimo istaknuti kako je Savez poslao na službeni e-mail kluba obavijest svim klubovima da je Ivan Zec (kao i Toni Karimović -HAŠK Sokol St. Jankovci) kažnjen sa jednom utakmicom zabrane igranje zbog crvenog kartona. (Posjedujemo i video sporne situacije gdje je vidljivo da je i ta jedna utakmica suspenzije prestroga kazna). Kao i svaki klub tako i mi, svako domaće kolo moramo pokriti finacijske troškove službenih osoba. Napominjemo kako prije početka utakmice je delegat pregledao sve i utvrdio da nema prepreka za početak utakmice. Također klub uredno koristi službeni sustav Comet, koji je do sada bio mjerodavan za sve utakmice i koji je dozvolio da se igrač uvrstiti u sastav. Što se tiče same utakmice, klub još jednom čestita svim dečkima koji su sudjelovali u velinčanstvenoj pobjedi. Treneru i vam svaka čast. Dečki, sve redom golobradi mladići (izuzev trojice starih) su dokazali da je teren jedino mjerilo. Svojim angažmanom su pokazali da ne pobjeđuju “zvijezdice” i pojedinici, nego ekipa. Ponukani dosadašnjim utakmicama igrači NK Dilja su misli da će promarširati Komletincima. Kao što je i normalno, razočarani rezultatom, svojim nervoznim postupcima su dobili puno kartona. Većina ih je bila zbog prigovora. Ali to je njihov problem koji će vjerujemo njihov trener riješiti. Znamo da je svima roster kratak, da nitko ne voli suspenzije i da sigurno igrači NK Dilja nisu suspendirani zbog nas.

Teška su vremena za sve klubove, troškovi su veliki, financije nestabilne, ali kao i svi drugi borimo se da klub čvrsto stoji na nogama. Klub ima perspektivu, puno je potencijala u mladoj senirskoj ekipi. Zato niti ovaj poraz za okruglim stolom, niti uzimanje dodatnog jednog boda, niti novčana kazna, a niti dodatno kažnjavanje naseg igrača Ivana Zeca nas neće zaustaviti. Vratit ćemo se još jači i bolji, jer ovaj poraz nismo zaslužili.

Već nas u nedjelju očekuje novo gostovanje, naši dečki su spremni.