Priopćenje Cibalije nastavno na medijske istupe Ivice Mede

Hrvatski nogometni klub Cibalia na svojoj je službenoj stranici objavila priopćenje vezano za tekst objavljen na Gol.hr autora Ivice Mede u kojem vodstvo kluba demantira navode u tekstu objavljenom u utorak pod vrlo tendencioznim naslovom kako je Cibalia na rubu propasti. Priopćenje Cibalije prenosimo u cijelosti:

[PRIOPĆENJE]
Nastavno na članak uglednog nogometnog kolumnista GOL.hr od 26. srpnja 2022. godine @ 19:22, gosp. Ivice Mede konačno se moramo oglasiti.
Nije prvi puta (a vjerojatno ni posljednji puta) da isti piše o stanju u našem Klubu i priželjkuje njegovu propast, katastrofu, gašenje i nikada nije objavio niti jedan pozitivan i afirmativan članak o nama, a bilo je prilika.
Takve tekstove smatramo pokušajem destabilizacije i unošenja negativne percepcije Kluba.
Pitamo se gdje je njegova odgovornost u trenucima kada njegovi skandalozni tekstovi obilaze medijski prostor i želimo istaknuti da poštujemo slobodu medija, ali se u ovom slučaju pitamo postoji li granica (dobrog ukusa) ?!
Pozivamo dotičnog gospodina, da o trošku te iste za njega propale Cibalije posjeti Vinkovce, bude gost na treninzima svih kategorija, pregleda infrastrukturu, te sve ostale prateće sadržaje. A što se financija tiče, financijska izvješća su javno objavljena i dostupna svima.