Prilika za nogometne klubove: HRnogomet donosi prijenose uživo i na vaše utakmice

Na zahtjev brojnih korisnika, HRnogomet, specijalizirana aplikacija za praćenje amaterskog nogometa u Republici Hrvatskoj, odlučio je ispuniti želje svojih najvjernijih pratitelja i korisnika te krenuti s izravnim prijenosima utakmica amaterskog nogometa raznih stupnjeva natjecanja u Republici Hrvatskoj.

Oglas

Romano Glavač, glavni operativac HRnogometa nam je ukratko objasnio najnoviji iskorak HRnogometa:

Oglas

“Želja i namjera ovog idejnog projekta je popularizacija amaterskog nogometa te omogućavanje praćenja utakmica putem live streama na našem Youtube kanalu HRnogomet TV. Reorganizacijom natjecanja u Republici Hrvatskoj postalo je iznimno teško uživo pratiti klubove na gostovanjima te smo stoga odlučili krenuti s projektom koji bi ljubiteljima nogometa omogućilo da osim rezultata uživo u našoj aplikaciji imaju i mogućnost gledanja nekoliko utakmica raznih stupnjeva natjecanja svako kolo.

Oglas

Ideja zvuči sjajno, krasna platforma s velikim brojem pratitelja je već tu, sada je na vodstvima klubova da prepoznaju i krenu u akciju. Klubovi koji prepoznaju čitavu priču za sve detalje se trebaju javiti na E-mail sales@hr-nogomet.hr

Vjerujemo da će projekt biti dobro prihvaćen jer se radi o amaterskim klubovima koje svi mi pratimo uz profesionalne klubove najvišeg stupnja natjecanja te se radujemo suradnji s klubovima koji su već odlučili podržati našu ideju i svima koji se u narednim tjednima i mjesecima odluče pridružiti projektu i omogućiti svojim navijačima praćenje utakmica na Youtube-u. Ovdje bih svakako zahvalio Nogometnom klubu Karlovac 1919 koji je odmah prihvatio našu ideju i prijedlog za suradnju te smo na prvoj utakmici NK Karlovac – NK HAŠK imali veliki broj gledatelja za taj rang natjecanja. Nadamo se i vjerujemo da ćemo svakim novim prijenosom pomicati granice našeg projekta i dodatno popularizirati amaterski nogomet u Hrvatskoj.

Naravno, i svim klubovima partnerima HRnogometa će ovo biti prilika za lakše ugovaranje nove sponzora jer će postojati osnova za sponzorstva većih gospodarskih subjekata, a svakako će se i omogućiti na ovaj način pregled sudačkih odluka o kojima društvene mreže žustro raspravljaju danima i tjednima poslije ponekih utakmica.

Moramo priznati da je ovaj projekt HRnogometa iznimno zanimljiv te nam ostaje vidjeti koliko će klubova odlučiti napraviti iskorak u svom radu i omogućiti svojim navijačima praćenje utakmica na domaćim i gostujućim utakmicama.