Prilika za navijače: Vlakom uz tamburaše na gostovanje u Beč

Djeluje i više nego primamljivo, navijačka udruga Iznad svih spremila je fantastičnu priču za gostovanje naših navijača u Austriji, odnosno tamošnjoj prijestolnici Beču u koji se putuje – navijačkim vlakom!

Nakon pobjede na Stade de France, sa nekoliko članova udruge odlučio sam da idemo ispratiti Hrvatsku nogometnu reprezentaciju u Beč te smo se tom prilikom dogovorili da ćemo organizirati navijački vlak.

Udruga navijača IZNAD SVIH organizira ”Navijački vlak – IZNAD SVIH” za zadnju utakmicu lige nacija u Beču sa mogućnošću prihvata 360 ljudi u vlak. U vlaku su za dobru atmosferu zaduženi tamburaški sastav Martinus, a u Beču ćemo se zabaviti u fan zoni Callisto lounge bar. Polazak vlaka je 25.09. u jutarnjim satima sa glavnog kolodvora u Zagrebu. U Beč dolazimo na Wien Praternstern. Trajanje vožnje je cca 7 sati. Nakon odgledane utakmice, povratak je za Zagreb sa Wien Praterstern, u 01:00h – za Sportalo je prepričao plan predsjednik udruge Iznad svih Tomislav Tomas.
Naravno da je uvijek bitna stavka i iznos koji valja potrošiti, a u ovom slučaju riječ je o zaista pristupačnim cijenama, a navijačima se nude dvije opcije na izbor:
1.) Povratna karta za vlak + ulaznica za utakmicu = 879 kn (moguće rezervirati i uplatiti do 06.09.)
2.) Povratna karta za vlak = 619 kn (moguće rezervirati i uplatiti do 16.09.)
U želji da okupimo hrvatske navijače u što većem broju te da glasno podržimo naše igrače sa tribina, nadamo se da će ovo biti samo jedan u nizu navijačkih vlakova – poručio je Tomas za kraj.