Prijavite svoje ekipe na Jakšić cup

Ljeto je kao i uvijek rezervirano za malonogometne turnire, pa tako 2. i 3. srpnja 2022. NK Jakšić održava svoj 2. Dječji nogometni turnir “Jakšić Cup”. Prije godinu dana u isto vrijeme na turniru je sudjelovalo preko 400 mladih nogometaša u četiri kategorije, ukupno 45 ekipa kroz dva dana vrhunskog nogometa.

Oglas

NK Jakšić poziva zainteresirane klubove da svoje ekipe prijave do 24. lipnja., broj ekipa u svakoj kategoriji je ograničen. Prijave i info; 0996375293(Josip Raguž) email; josipraguz77@gmail.com facebook; NK Jakšić-mlađe kategorije.

Oglas

– Prvi turnir odrađen je iznad svih očekivanja. Pohvale, čestitke i oduševljenje trenera, sudionika, roditelja te ostalih posjetitelja turnira bili su poticaj da ove godine napravimo još bolju priču. Mislim da smo na dobrom putu, jer smo već zaprimili upite i zainteresiranost klubova sa velikom tradicijom i kvalitetom u Hrvatskoj, te klubova izvan granica lijepe naše. Također bih spomenuo Regionalni nogometni internet portal www.djecjinogomet.com jedan od najvećih organizatora dječjih nogometnih turnira u regiji koji je prepoznao našu priču i potencijal, te podržao ovaj sportski ljetni događaj. Ne preostaje nam ništa nego se dobro pripremiti i sve organizirati da našim sudionicima i posjetiteljima omogućimo dva dana vrhunskog nogometa i odlične atmosfere, dobro nam došli – poručuju organizatori.