Prijavite se za sjajan turnir u Bogdanovcima

Nogometni klub Croatia iz Bogdanovaca po deseti put organizira malonogometni turnir na svom Stadionu Ivan Barun s vrlo bogatim nagradnim fondom.

Oglas

Na inicijativu domaćih dečki i ljudi iz NK Croatia prije 10 godina organiziran je prvi malonogometni turnir na travi na igralištu Ivan Barun. Već na prvom turniru odazvao se velik broj ekipa(16), a s vremenom svake godine turnir je bivao sve kvalitetniji. Tako se zadnjih par godina a poglavito prošle okupila sva poznata imena malog nogometa u Slavoniji pa i šire i to je izazvalo i velik odaziv publike koja svakodnevno dolazi na tribine Bogdanovačkog stadiona.

Oglas

U spomenutom prvom izdanju turnira dogodila se zanimljiva priča koja se nakon toga nije ponovila, naime u pobjedničkoj ekipi Panorama nastupili su otac i dva sina, legendarni Ivica Radoš i njegovi Ivan i Dino. Aktualni pobjednik turnira u Bogdanovcima je ekipa Bianco-nero.

Oglas

Za vrijeme igranja turnira svi gledatelji mogu kupiti hladno piće i jela sa roštilja, a na usluzi su im svakodnevno i domaći dečki koji im donose i piće i jelo po želji na tribine. Broj sudionika je ograničen na 20 momčadi, a turnir traje 7 dana. Prije svake finalne utakmice organizira se revijalna utakmica pa smo imali prilike vidjeti dvije ženske ekipe, potom došljaci protiv domaćih, Hajdukovci-Dinamovci, Livnjaci i Hercegovci-Šokci.

U završnici se dijele i nagrade najboljem igraču, strijelcu, vrataru i ekipi za fair play. Turnir se igra na 4 igrališta istih dimenzija tako da se svaki idući dan igra na drugom igralištu, a one glavne nagrade, za tri prvoplasirane momčadi su zaista vrijedne, pobjednik osvaja 5000kn, drugoplasirani 3000, te pobjednik dvoboja za treće mjesto 1000kn.

Prijave ekipa moguće su ili do popunjenja broja ili do 19. lipnja, a samo natjecanje traje od 20. do 28. lipnja. Ekipe se mogu prijaviti telefonski i to na sljedeće brojeve 091/506-7164 (Marijan) ili 098/197-7648 (Željko)