Prijavite se i osvojite vikend u King’s Hillu

Kako smo najavili povodom našeg sedmog rođendana častimo vas sjajnom nagradom, vikendom u prekrasnoj vili s pet zvjezdica King’s Hill vrijednosti – 5000kn!

Oglas

Stvari su vrlo jednostavne, onaj tko bude najinovativniji i najuporniji, a uz to ima veliku navijačku bazu vikend uoči Valentinova, od 10. do 12. veljače, će provesti u fantastičnoj atmosferi idiličnog Papuka, u vili s jacuzzijem, bazenom, prekrasnim interijerom i još ljepšim pogledom na požešku Zlatnu dolinu.

Oglas

Na naš E-mail marketing@sportalo.hr trebate poslati fotografiju kojom ćete u borbu za pobjedu. U konkurenciju idu samo fotografije poslane na navedeni E-mail! Stvari su i tu jednostavne, fotografija mora naravno biti autorska i pokazati barem jednu od osoba koje će taj vikend provesti u King’s Hilu. Hoće li to biti nešto humoristično, ozbiljno, poetski… Na vama je, bitno je da skuplja lajkove!

Oglas

Prijave traju do nedjelje 4. studenog, a nakon toga idemo u borbu za pobjedu duelima u kojima će na našoj i na Facebook stranici King’s Hilla dok ne dođemo do velikog finala. S obzirom da je nagrada iznimno vrijedna, da je može konzumirati do osam ljudi, očekujemo dosta prijava, pa smo odlučili ograničiti broj te Vas pozivamo da se što prije pripremite.