/Prijavite se na 3.malonogometnu ligu u Grubišnom Polju POSEBNOST TURNIRA-LIGE JE JEDNA GRUPA - JEDAN DAN
plakat grubišno polje

Prijavite se na 3.malonogometnu ligu u Grubišnom Polju POSEBNOST TURNIRA-LIGE JE JEDNA GRUPA - JEDAN DAN

Na redu je treća malonogometna liga u Grubišnom polju u organizaciji MNK Grubišno Polje, Udruge mladih Grubiša te pokroviteljstvu i praćenju Grada Grubišnog Polja kao i Športske zajednice ovoga malenog ponosnog grada. Pobjednik prošlogodišnje lige je Info Partner koji je u finalnoj utakmici s 3:1 svladao grubišnopoljsku ekipu OPG Starčević-Disco Bilogora, koja je time osvojila drugo mjesto na turniru, a trećeplasirana je momčad Belica-Caffe-bar a6 iz Čakovca, koja je u utakmici za treće mjesto rezultatom 4:2 svladala ekipu Caffe bara Lav. Najboljim igračem proglašen je Mario Pavelić, a najboljim strijelcem Tin Habalija te vratarom Mihael Mudrovčić.

plakat grubišno polje

Liga je svake godine sve brojnija, organizator očekuje i tridesetak ekipa ove godine, a prošle je godine bilo momčadi iz Grubišnoga Polja, Virovitice, Pakraca, Daruvara, Čakovca, Bjelovara, pa čak i iz Zagreba. Vrijedan kotačić organizacijskog stroja je i Matej Lukenda koji je predsjednik Udruge Mladih Grubiša pa vas ovim putem poziva na sudjelovanje na turniru koji nezaustavljivo raste. Prošle se godine organizator zahvalio svim članovima koji su radili i odradili ligu, sponzorima, a posebice hotelu Bilogora.

Posebno se zahvaljujem Gradu Grubišnom Polju, bez kojega ne možemo ništa napraviti, odnosno gradonačelniku Zlatku Mađeruhu i njegovu zamjeniku Zlatku Pavičiću, koji nam uvijek daju potporu – rekao je Matej Lukenda, a Zlatko Pavičić je uručio nagrade najboljima koji će sigurno imati motiv braniti prošlogodišnje naslove i boriti se za prekrasan nagradni fond – prva nagrada je vrlo primamljivih 18 000 kuna. Prijave traju do 13.prosinca, dan kasnije je izvlačenje, kontakte za prijavu možete iščitati s plakata. Posebnost ovog turnira-lige je da jedna grupa ima svoj program u jednom danu kako bi se olakšao put i dolazak u Grubišno Polje što je za svaku pohvalu organizatoru ovog zanimljivog malonogometnog nadmetanja za vrijedan nagradni fond od 30 000 kuna.

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.