Prijavi se i postani nogometni sudac – seminar u Donjem Miholjcu

Komisija nogometnih sudaca NS Donji Miholjac u potrazi je za novim mladim sudačkim snagama te zbog toga organizira seminar za zvanje-nogometni sudac pripravnik. Nastavno na jesenski dio sezone koji je bio uspješan, KNS Donji Miholjac želi nastaviti s pomlađivanjem i obnovom kadrova nogometnih sudaca te javno poziva sve zainteresirane da se prijave na seminar:

Oglas

PRIJAVI SE I POSTANI NOGOMETNI SUDAC!

Oglas

Pozivamo sve zainteresirane kandidatkinje i kandidate iz redova aktivnih i bivših igrača, školske i studentske mladeži te ostalih građanki i građana sa područja nogometnog središta Donji Miholjac, da se prijave na Seminar za zvanje nogometni sudac – pripravnik. Ispit za nogometnog suca može polagati osoba koja u vrijeme prijavljivanja za ispit nije mlađa od 16 godina niti starija od 35 godina – poručuju iz komisije.

Oglas

Prijave se primaju osobnim dolaskom do 26. siječnja 2023.godine u 17:00 sati u prostorije NS Donji Miholjac, Prilaz stadionu bb. Sve informacije možete dobiti na telefone, 098 682-450, 095 940-0068, 098 595-701 ili na mail znsdonjimiholjac@gmail.com. Seminar je besplatan!