Pretkolo: Mladen Bartolović vs Igor Ostopanj

Još jedan neizvjestan dvoboj je pred nama, dva nogometna velikana, prvoligaška igrača sa doista krasnim karijerama, jedan je legenda Cibalije, drugi Osijeka, a obojica i krasni ljudi, no više o njima u prijavama.

Oglas

MLADEN BARTOLOVIĆ

Oglas

Omaleni hitronogi napadač jedna je od istinskih legendi Cibalije, a osim nebeskoplavog nosio je i dresove oba najveća hrvatska kluba Dinama i Hajduka. Mnogi ga pamte upravo po jednom od velikih derbija kada je u dresu Hajduka dinamovog Mikića poslao “po ćevape”, pa onda po luk, pa po colu. Karijeru je započeo u Segesti, a onda došao u Vinkovce gdje kreće njegov uspon. U Cibalijinom dresu postigao je 53 prvenstvena gola, a u 17 nastupa za izabranu vrstu Bosne i Hercegovine jednom je tresao suparničku mrežu. Nakon završetka igračke karijere sjeo je na klupu Bedema iz Ivankova, odradio sjajan posao i izborio se za priliku u Cibaliji gdje je isto tako radio dobar posao, no uz sve probleme koji su klub tada pritiskali nije uspio duže sačuvati posao. 

Oglas

IGOR OSTOPANJ

Igor je rođen uz Savu, u Slavonskom Brodu 1980. godineIako mu prezime u nogometnom žargonu nije baš išlo u korist, Iga je na nogometnim travnjacima pokazao baš ono, zbog čega ga s pravom možemo zvati nogometnom legendom Slavonije i Baranje, a to je da je odličan igrač i još bolji čovjek. Kroz karijeru je uz dva inozemna angažmana u Seria B i C igrao u gotovo svim rangovima hrvatskih nogometnih liga, od 1.HNL u NK Osijeku do Slavonskih županijskih i međužupanijskih,  gdje i danas sa nepunih 40 godina zapovijeda obranom međužupanijskog ligaša Tomislava iz Donjih Andrijevaca. Uz svoje veliko iskustvo, autoritet, voljan je svoje znanje prenositi na najmlađe suigrače i apsolutno ničim ne pokazuje da se zasitio lopte i najvažnije sporedne stvari na svijetu. Želimo mu jos puno utakmica i da uzme ovaj trofej legende jer on to i je.

Klubovi u karijeri: NK Marsonija, NK Osijek (u više navrata), Pistoises, Pro Vercelli (Seria B i C),NK Slavonac CO, Oriolik, NK Tomislav Donji Andrijevci (aktivan)