Pretkolo: Marko Vidakušić vs Dominik Milinković

U četvrtom paru pretkola kojeg predstavljamo snage će odmjeriti legenda pleterničkog nogometa, manje igrački a puno više na području sportskog djelovanja i trenerskog posla, te legendarni kapetan Oriolika Dominik Milinković.

Oglas
MARKO VIDAKUŠIĆ 

 Marko je doista istinska legenda pleterničkog kraja. Igračka karijera nije bila blistava iako je pokazivao naznake i talent , ali nije ga kroz igre u Slaviji i Sulkovcima iskazao za iskorak prema većim rangovima. Zato je karijera ostalih zanimanja vrlo impresivna jer nema tog dijela organizacije kluba u kojemu Marko nije kolo vodio. U najtežim, ratnim godinama Vidakušić je bio i predsjednik kluba iz Pleternice pa se i dan danas diči da je bio ratni predsjednik. Obavljao je i tajničke poslove, a kao trener je još uvijek vrlo aktivan. Najviše ga cijene u njegovom drugom domu u Brodskom Drenovcu gdje je s Hrvatskim dragovoljcem već duži niz godina u radnom odnosu. Trener  je dugog godina seniorske momčadi, ali vrlo rado uskače i u kopačke trenera mlađih kategorija što trenutno paralelno odrađuje i u ovoj tekućoj sezoni. 

Oglas
DOMINIK MILINKOVIĆ

Ovaj čovjek je Oriovački Totti, cijeli svoj igrački vjek proveo je u Orioliku. Nažalost nije se oprostio dostojno kako je trebao. Jer mu je posljednja utakmica u karijeri trebao biti oproštaj protiv HNK Hajduk ali je u prvenstvenoj utakmici zaradio zabranu igranja jer su mu gostujući navijači napali oca koje su njegov otac, čika Pavo(65) i on koji je preskočio ogradu uredno presložili i istukli cijelu navijačku skupinu.

Oglas

Poznat je kao najveći kapetan i vođa koji je uvjek davo 300% od sebe i kad je on krenio jednostavno su morali svi za njim. Veliki vođa, čovjek i borac. Na terenu i izvan njega. Sigurno zaslužuje biti u ovoj rubrici legendi jer na nogometnom istoku nema tko ga nije upoznao. Naročito na terenima 3. HNL Istok gdje je bio strah i trepet suparničkim napadačima.