Pretkolo: Davor Majstorović – Krešimir Brkić

Ždrijeb je u ovom slučaju u pretkolu spojio legendarnog požeškog nogometaša s velikom prvoligaškom karijerom i iznimno uspješnog predsjednika Bedema. Krešimir Brkić najbolje je nogometne godine proveo u Osijeku i Rijeci, a danas uspješno radi kao trener mlažih kategorija u požeškoj Slavoniji. Da svoj posao radi odlično najbolje svjedoči činjenica da je nominaciju poslao jedan od njegovih učenika. Na drugoj strani svjedočanstvo o odličnom radu Davora Majstorovića su njegova djela, rezultati Bedema na terenu, ali i sve ono dobro odrađeno na infrastrukturi.

DAVOR MAJSTOROVIĆ

Davor Majstorović rođen je 1980. godine  u Vinkovcima, a s 30 na leđima, 2010. preuzima klub iz Ivankova u jako lošem stanju koji se tada natjecao u prvoj županijskoj nogometnoj ligi Vukovarsko-srijemske županije. Nakon toga klub je u usponu kako rezultatski tako i insfrastrukturno. Već prvu godinu osvaja naslov prve županijske nogometne lige Vukovarsko-srijemske županije. Kreće u obnovu starih prostorija kluba i uređenje novih tako da klub raspolaže sa četiri svlačionice, teretanom te ostalim prostorijama bitnim za rad kluba, a od svega najzanimljiviji detalj je sustav automatskog navodnjavanja travnjaka kakvog su u to vrijeme imali samo pojedini klubovi 1.HNL.
Uspješno vodstvo kluba dovodi do još jednog priznanja, naime Bedem je bio domaćin završnice kupa Hrvatske u mlađim kategorijama 2018. godine. Pod vodstvom predsjednika Davora Majstorovića NK Bedem je osvojio tri kupa NS Vinkovci , jedan kup VSŽ , te tri prvenstva. Klub je uspješno vodio do 2018. godine.

KREŠIMIR BRKIĆ

Krešimir Brkić trener juniora požeške slavonije rođen je 1981, godine u Požegi gdje je učinio i svoje prve nogometne korake, poznati hrvatski nogometaš koji je najpoznatiji po igranju u Rijeci, Osijeku i u Hrvatskoj reprezentacije. Igrao na poziciji srednjeg veznog. Kao trener poseban je po pravilnoj prehrani jer svakog igrača u svome klubu podučava zdravom načinu prehrane i zdravom načinu života. Vrlo iskusan, razuman i dobar trener. Zbilja se od takve legende ima što naučiti.

Klubovi u karijeri: NK Slavonija Požega, NK Osijek, HNK Rijeka, NK Kamen Ingrad, HNK Cibalia, NK Hrvatski Dragovoljac, NK Rudeš, NK Bela Krajina, NK Slavija Pleternica