Prerano nas je napustio veliki Zlatko Saračević

Nastavljaju se tužne vijesti, ovoga puta jedna užasna stiže iz Koprivnice gdje je nakon utakmice i pobjede njegove Podravke preminuo veliki Zlatko Saračević.

Svi stariji ljubitelji rukometa legendarnog ćelavca pamtit će po nebeskom skoku i gromovitoj ljevici kojom je predvodio tadašnji Badel Zagreb do krova Europe a Hrvatsku reprezentaciju do samog Olimpa, do prve momčadske zlatne medalje samostalne domovine u Atlanti 1996. godine.

Saračević je otišao onako kako je i živio, kao pobjednik. U njegovoj posljednjoj utakmici njegove su djevojke slavile u velikom derbiju hrvatskog rukometa protiv Lokomotive i time praktično osigurale naslov prvakinja, a njemu je pozlilo putem kući kada je stao na jednom koprivničkom semaforu, trenerica vratarki koju je vozio kući je odmah pozvala hitnu koja brzo stigla, 40ak minuta su pokušali reanimirati legendu hrvatskog rukometa, no nažalost bezuspješno. Sljedeću utakmicu Saračević je trebao voditi u osječkom Zrinjevcu, no nažalost u srijedu se neće igrati dvoboj Hrvatskog rukometnog kupa..

Legende ne umiru, njihova djela vječno će pričati i živjeti, tako će i hrvatska rukometna i sportska povijest zauvijek pamtiti i pričati o veliko Saraču. Počivao u miru..

© Sportalo.hr 2020. | Newsphere by AF themes.