/Preminuo je Ivica Banović – Kum Bane LEGENDA POŽEŠKE SLAVONIJE, PLETERNIČKE SLAVIJE, PAPUKA...
Inkedslavija kum bane_LI

Preminuo je Ivica Banović – Kum Bane LEGENDA POŽEŠKE SLAVONIJE, PLETERNIČKE SLAVIJE, PAPUKA...

S tugom i žalošću obavještavamo vas da je nakon teške bolesti preminuo Ivica Banović. “Kum Bane” kako su ga od milja svi u njegovom zadnjem klubu u Velikoj, ali i svi sportski i nogometni djelatnici zvali ostavio je neizbrisiv trag u svim klubovima u kojima je igrao i obnašao zadanu funkciju.

U Papuku je bio je trener pionira i juniora, pomagao u radu sa seniorima, no prije svega bio je veliki čovjek, uvijek nasmijan i spreman za šalu. Volio je svoj klub i Veliku kao rijetko tko, a brojne anegdote iz sportskog života vezane su upravo uz njegovo ime.

Svojim britkim i energičnim nastupima kupovao je srca navijača gdje god da je igrao jer je uvijek bespoštedno davao sve od sebe na terenu što su respektirali i suparnici.
Sprovod pokojnog Baneta bit će u danas u srijedu (23.10.) u 15,00 sati na mjesnom groblju u Mihaljevcima. Obitelji Ivice Banovića u ime redakcije Sportala ovim putem izražavamo iskrenu sućut!

Foto FB Slavija Pleternica

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.