Premijerni dan u Tenji: Visoko slavlje Intermovistara, Pekare Agite i Adaptacije

Prvi dan malogometnog turnira u Tenji obilježio je ponovi povratak na okup tenjskog gledališta koje je nakon četiri duge godine izbivanja ovog poznatog malonogometnog spektakla ponovno moglo uživati u majstorijama svojih ljubimaca. U najneizvjesnijem susretu dana u seniorskoj konkurenciji bodove su podijelili CB Downtown i Osječko Radler, dok je susret Murse VBK i Sarvaša obilježio Krešimir Šinko sa četiri pogotka! Visoke pobjede obilježile su ekipe Adaptacija, Intermovistar i Pekara Agita.

Oglas

Oglas

 

Oglas

Prvi dan malonogometnog turnira obilježili su susreti veterana i seniora, ukupno dva u veteranskoj te četiri duela u onoj najelitnijoj, seniorskoj kategoriji. Turnir je otvoren dvobojem veterana u A skupini između ekipa Drago Band i Adaptacija u kojem se na susret bolje adaptirala istomena momčad svladavši Drago Band sa rezultatom 6:0. Strijelci za momčad Adaptacije bili su dvaput Marko Beljo a po jednom Galić, Vuksanović, Filipović i Drmić.

Zatim su na teren u drugoj veteranskoj utakmici večeri, prvoj unutar skupine B, izašle momčadi Hebron Kafić Uzdravlje i Svijet boja. Ponovno bodovi odlaze u ruke formalnim gostima koji su susret prelomili u drugom poluvremenu svladavši svoje jučerašnje protivnike sa 1:3. Hebron Kafić Uzdravlje povelo je u desetoj minuti putem Požege, dok se Svijet Boja vratio i preokrenuo susret golovima Matića, Burazera i Francema.

Nakon veteranskog dijela natjecanja, na red su došli i seniori skupine A, a prvi su se tenjskoj publici u toj konkurenciji predstavile ekipe Intermovistar i Osječani. U ovoj utakmici prepunom golova kojih smo mogli vidjeti čak deset, prva tri boda visokom su pobjedom od 8:2 okončali momci iz ekipe Intermovistar. Na poluvrijeme se otišlo rezultatom 2:1, da bi Intermovistar u drugom dijelu nakon napetih prvih par minuta suvereno odveo meč u svoju korist sa novih pet golova i na kraju nedostižnih 8:2.

Drugi seniorski susret dana bio je također iz skupine A gdje su se sastali CB Downtown i Osječko Radler, a konačnog pobjednika nismo dobili, u dvije minute za 1:1 zabijali su Čavić za Osječko Radler i Buljević minutu kasnije za poravnanje. Iako prilika do kraja nije nedostajalo, na kraju svakoj ekipi po bod kao rezime premijernog kola.

Mursa VBK slavila je u susretu protiv Sarvaša 4:1 i tako sigurno prošla prvu prepreku u ovom natjecanju u okviru skupine B. Sva četiri pogotka za Mursu postigao je Krešimir Šinko, dok je za goste iz kaznenog udarca precizan bio Ivan Pavlović.

Posljednji susret večeri bio je također onaj iz skupine B , gdje su na teren premijerno izašle ekipe CB Park i Pekara Agita. Papirnati gosti su se snašli bolje i sa šest komada proslavila prvu pobjedu. Hat trick za Pekaru Agitu postigao je Enis Muhadri, Borna Ivečić je nadodao dva, dok su po jedan pogodak postigli kod Agite Ivanović te kod CB-a Park Čolić za zaključenje današnjeg dana na tenjskom turniru.

Što se tiče dijela natjecanja koji nas iščekuje u četvrtak, otvorit će ga veterani Caffe 5 Gravia i AB Skripte. Zatim slijedi susret između ekipe Svijet boja i Carletto Stara Moša, a veteranski dio večeri zaključit će momčadi Rosoneri i Eko Jazo.

Potom sa scenu stupaju seniori, sastaju se PZ Ćelije i Mapros šatori, a odmah nakon njih na teren izlaze ekipe Probe d.o.o. i Starline Tenja. Treći seniorski susret večeri odigrat će Caffe 5 Gravia DGO i PZ Ćelije, a dan će zaključiti susretom MNK Saponia i Exocito Kanta.