Premijera Bože Gele na klupi Bogdanovčana protiv Slavonije

Nogometaše Croatije iz Bogdanovaca očekuje susret na domaćem terenu protiv ekipe Slavonije iz Soljana. Susret je to protiv trećeplasirane ekipe koja im „bježi“ dva boda i Bogdanovčani bi, eventualnom pobjedom, preskočili svoje konkurente. Premijera je to novog trenera Bože Gele, kapetana zlatne generacije Sremca. Prvi strijelac Croatije Marin Ležaić očekuje težak susret.

„Ekipa Slavonije je jako dobra, znaju igrati i bit će teško izboriti bodove koji su nam jako potrebni. Trenera znamo od prije, on je u klubu dugo vremena i prisutan je na treninzima. Već smo odradili nekoliko dobrih treninga i mogu reći kako smo „kliknuli“. Još uvijek ima povrijeđenih igrača, tako da i u ovom susretu nećemo biti kompletni, ali ne žalimo se, jer na domaćem terenu uvijek idemo na pobjedu, ma tko bio s druge strane.“ – istaknuo je Ležaić.

Zbog crvenog kartona zarađenog u naguravanju nakon posljednjeg susreta, među vratnicama neće biti prvog vratara Krešimira Mikića, a njegovo mjesto će zauzeti mladi Robert Babić, koji je već ove sezone pokazao da se može računati na njega. (Siniša Đurić)

© Sportalo.hr 2020. | Newsphere by AF themes.