Premijer liga VPŽ – U borbi za vrh Bratstvo protiv Dinama, Mladost protiv Voćina

Premda su se u vrhu odvojile dvije ekipe, situacija na dnu ljestvice poprilično je zgusnuta, a već ovoga kola moglo bi doći do nenadanih promjena u Premijer ligi VPŽ.

Oglas

Dva susreta odigrat će se u subotu. Prva utakmica bit će ona između Lukača koji je u odličnoj formi i melje protivnika pred sobom i Borove koja u posljednje vrijeme muči muku sa rezultatima. Suhopolje koje ove sezone igra na način da zareda tri pobjede, pa izgubi utakmica ima priliku ponovno započeti taj ciklus, a ovoga puta protivnik će im biti Sokol koji je u posljednjem kolu došao do pobjede. U nedjelju ćemo gledati ostale susrete. Mikleuš koji je trenutno u najlošijoj formi na svom će terenu dočekati Dinamo Četekovac koji je izgledao pronašao dobitnu formulu za dobre rezultate.

Oglas

Mladost koja konstantno puše za vrat lideru neće imati nimalo lak zadatak. Naime, u Čačince dolazi respektabilna ekipa Voćina koja se neće lako predati. Crnac će kraj lošeg niza tražiti protiv Zrinskog koji se polako čupa iz nelagodnog položaja. Posljednje plasirani Rezovac igrat će protiv Slavonije koja je u posljednih mjesec dana upisala vrlo bitne pobjede koje im daju nadu za ostanak u ligi. Zadnja utakmica kola bit će između Dinama Kapela Dvor i Bratstva. Prvoplasirano Bratstvo imat će težak zadatak pobijediti moćni Dinamo koji ima namjeru približiti se vrhu.

Oglas