Premijer liga VPŽ – Suhopolju pripao derbi protiv Voćina

U subotu su odigrana dva susreta Premijer lige VPŽ, gdje je u derbiju kola Suhopolje svladalo Voćin, a Lukač 05 i Sokol Milanovac remizirali.

SUHOPOLJE – VOĆIN 4:2

Premda je Voćin došao do prednosti u prvom dijelu, tu prednost nisu uspjeli sačuvati pokraj motiviranih domaćina. Trener Tolo u drugom poluvremenu našao je pravo formulu za uspjeh kada njegova ekipa postiže čak četiri pogotka i dolazi do vrijedna tri boda.

Što reći osim sto smo opet gubili 0:1 na poluvremenu, vratili smo se u utakmicu i okrenuli rezultat. Čestitam ekipi Voćina na fer i korektnoj utakmici, mojim dečkima na pobjedi i da moramo dosta poraditi na pristupu utakmici i većoj koncentraciji! Igrač utakmice bio je Zdenko Lončarek. – rekao je Mario Tolo, trener Suhopolja.

LUKAČ 05 – SOKOL (M) 2:2

Vrlo tvrda utakmica igrala se na stadionu Lukač. Gosti su pred kraj prvog dijela došli u prednost i kada su mislili da će se s tim rezultatom ići na predah, domaći su realizirali kazneni udarac i došli do poravnanja. U samoj završnici utakmice obje ekipe ponovno se bude i svaka zabija još jedan pogodak za podjelu bodova.