Premijer liga VPŽ – Pobjede ekipa iz gornjeg doma, fantastičan preokret Mikleuša.

Momčadi poput Voćina, Mladosti i Dinama (KD) očekivano su upisali pobjede za priključak sa Bratstvom, dok od ostalih rezultata ističemo preokret Mikleuša.

Oglas

NK SLAVONIJA SLADOJEVCI – NK DINAMO KAPELA DVOR 1:4

Oglas

Dinamo je u posljednjem susretu ove godine došao do bitne pobjede u dosta krnjem igračkom kadru. Odlično su gosti ušli u susret i sa dva pogotka odmah preusmjerili susret i pobjedu na svoju stranu. U redovima pobjednika najviše se istaknuo Stjepan Rajnović.

Oglas

Psihički najteža utakmica u ovoj polusezoni zbog puno igrača koji su nedostajali, ali kostur ekipe i odlični juniori su odigrali pravu mušku utakmicu. Sa zaslužena tri boda idemo na zimsku pauzu i punjenje baterija za proljeće koje će biti više nego zanimljivo. – rekao je Mato Iličić.

NK ZRINSKI (NB) – NK REZOVAC 4:2

U derbiju začelja domaći Zrinski upisao je bitnu pobjedu. U vrlo dinamičnoj utakmici pobjednik se odlučio tek u posljednjih par minuta gdje su junaci na Zrinskom bili Lehpamer i Cicvarić.

NK VOĆIN – NK CRNAC 2:1

Voćin je na domaćem terenu ostvario bitnu pobjedu protiv solidne ekipe Crnca. Nikola Tomić bio je strijelac oba pogotka za Voćin koji je tu prednost držao sve do posljednje minute kada su kapitulirali, ali to nije utjecalo na bodovni ishod.

NK DINAMO ČETEKOVAC – NK MLADOST ČAČINCI 0:3

Mladost je jedna on najboljih ekipa ove lige što je pokazala i u Četekovcu. Nisu dopustili puno domaćinu, a dojma smo da je rezultat mogao biti i uvjerljiviji. Najbolji pojedinac i ujedno strijelac sva tri pogotka bio je Marin Čavić.

Dinamična utakmica po vrlo mokrom i raskvašenom terenu. Na kraju zasluženo slavlje za zaključenje ove polusezone, koje je moglo biti i uvjerljivije. – riječi su Filipa Falata.

NK SOKOL (M) – NK MIKLUEŠ 3:5

Kakav preokret i kakva partija Ivana Ugarkovića u redovima Mikleuša. Nakon što su poveli, Mikleuš je do poluvremena gubio 3:1. U nastavku gledamo potpuno drukčiji Mikleuš koji na krilima spomenutog Ugarkovića dolazi do pobjede.