Premijer liga VPŽ – Nedjelja u znaku domaćina, samo je Bratstvo uspješan gost

U nedjelju smo kompletirali 6. kolo Premijer lige VPŽ u kojoj je jedino Bratstvo došlo do gostujuće pobjede, dok su u ostalim susretima domaćini bili raspoloženiji.

NK DINAMO ČETEKOVAC – NK ZRINSKI NOVA BUKOVICA 3:1

Dinamo je silno želio bodove u ovom susretu ne bi li popravio svoje stanje na tablici, a već u ranoj fazi utakmice su došli u vodstvo. No, goste iz Bukovice se također nešto pita. Sredinom drugog dijela su izjednačili rezultat, ali onda Kokoška svojim drugim zgoditkom i Darinka donose pobjedu domaćinu.

NK SOKOL – NK SLAVONIJA 4:2

U malom derbiju začelja domaći Sokol uspio je pobijediti goste iz Sladojevaca. U prvom poluvremenu domaćin je imao sigurno vodstvo i početkom drugog došao na 3:0, ali tu se gosti bude pa smo imali infarktnu završnicu koja je naposljetku ipak uspjela ostati na strani Sokola.

NK BOROVA – NK BRATSTVO 0:3

Bratstvo je kao jedna od najboljih ekipa lige možemo reći rutinski odradila posao u gostima protiv Borove. Od prvog do posljednjeg zvižduka Bratstvo je bilo bolji protivnik te je zasluženo sa visokih 3:0 došlo do pobjede. Trenera gostiju može veseliti da je imao sva tri različita strijelca što dovoljno govori o širina kadra.

NK MIKLEUŠ – NK REZOVAC 2:0

Malobrojni Mikleuš došao je do vrlo bitne domaće pobjede protiv Rezovca. Domaćin je izgledao vrlo dobro kroz cijeli susret u kojem su mogli pobijediti i uvjerljivijim rezultatom.

Ne mogu nikako biti zadovoljan, osim činjenicom da smo primili samo dva zgoditka. Kada ti je vratar najistaknutiji igrač znaš da nisi bio dobar. Čestitke domaćinu na zasluženoj pobjedi. – prenose iz uprave Kluba.

NK MLADOST ČAČINCI – NK CRNAC 7:0

Mladost je na domaćem terenom sedmicom ispratila momčad Crnca koji je ovoga puta naletio na vrlo ozbiljnog protivnika koji mu praktički ništa nije dopustio. Mladost ove sezone izgleda odlično te će sigurno biti involvirana u poretku za prvaka.

Rutinska pobjeda, po kišnom i hladnom vremenu, prvo poluvrijeme smo mogli voditi i više, no u drugom poluvremenu smo to nadoknadili te na kraju zasluženo slavili. – izjava je Filipa Falata, člana uprave.