Premijer liga VPŽ – Mladost protiv Suhopolja, Bratstvo protiv Voćina

Prvo izdanje Premijer lige Virovitičko podravske županije spremno je za treće kolo koje će nam donijeti par odličnih utakmica i nakon kojeg će tablica zasigurno poprimiti novi raspored.

Oglas

U subotu će na teren izaći Slavonija Sladojevci i Zrinski (NB), dvije ekipe koje do sada nisu uspjele uzeti niti jedan bod pa želje i motiva neće nedostajati.

Oglas

Pravi derbi kola odigrat će dvije stopostotne ekipe sa odličnim i širokim igračkim kadrom, a to su Mladost Čačinci i gosti iz Suhopolja. Mikleuš će na domaćem terenu ugostiti momčad Lukača 05 u susretu u kojem obje ekipe imaju po jednu pobjedu, ali i jedan poraz što će garantirati da će gledatelji na tribinama imati što vidjeti.

Oglas

Crnac će na svom terenu odmjeriti snage sa Borovom koja će na ovom teškom gostovanju tražiti iskupljenje za lošiji start i priliku za prve bodove. Još jedna momčad bez bodova, Rezovac, na domaćem terenu susret će se sa Sokolom iz Milanovaca koji u ovaj susret ulazi osokoljen pobjedom u prošlom kolu.

Težak posao čeka goste iz Četekovca i Voćina. Naime, razigrana ekipa Dinama Kapela Dvor koja je upisala pobjede u prva dva kola ugostit će imenjaka iz Četekovca, a Bratstvo će niz pobjeda pokušati nastaviti protiv Voćina koji se zasigurno neće doći samo braniti.