Premijer liga VPŽ – Dinamo Kapela Dvor pobjedu posvetio preminulom Kapetanu

Većina susreta u Premijer Ligi VPŽ odigrano je u nedjelju, a posebno dirljiv susret bio je onaj između Dinama i Crnca.

NK REZOVAC – HNK LUKAČ-05 1:3

Premda su domaći ušli odlično u utakmicu, gosti im nisu dali puno šanse. Odlična igra i prevlast na terenu Lukač je iskoristio i postigao 3 pogotka za nova 3 boda.

Zakomplicirali smo stvari u ove dvije utakmice, treći smo u skupini, imamo isto bodova kao i Wales, a Turska, koja je prva nam bježi velikih 6 bodova. Šalu na stranu, Rezovac je isto treći, ali odozada. Ukratko, gosti iz Lukača su bili bolji cijeli susret te zasluženo slavili. Iako smo na poluvremenu imali minimalno vodstvo, drugi dio nismo uspjeli ostati pribrani te smo Lukaču lako dopustili povratak u utakmicu te na kraju i konačnu pobjedu. Čestitke gostima! -poručuju iz uprave Kluba.

NK DINAMO KAPELA DVOR – NK CRNAC 3:0

Dinamo je odigrao odličnu utakmicu na domaćem terenu. Ovoga puta na Kuriji je stradala inače odlična momčad Crnca što govori kako su domaćini odigrali ovaj susret. U prvom dijelu rezultat je bio 1:0, da bi u nastavku potvrdili pobjedu sa još dva pogotka. Utakmica je obilježila bakljada u spomen na kapetana Dinama, nedavno preminulog Marka Lacka, legende kluba.

Ugostili smo čvrstu i odličnu ekipu Crnca koja je sa razlogom osvojila dobar broj bodova u dosadašnjem dijelu prvenstva svojom zaslugom. Cijelu utakmicu uspijevamo držati svoj tempo te pobjedu posvećujemo našem kapetanu koji nas je prebrzo napustio. – izjava je Mate Iličića, člana uprave.

NK MIKLEUŠ – NK SLAVONIJA SLADOJEVCI 0:2

Kao što smo pisali, Mikleuš je imao jednostavan zadatak samo na papiru. Slavonija je odigrala odličnu gostujuću utakmicu i s razlogom uzela sva 3 boda.

NK ZRINSKI (NB) – NK SUHOPOLJE 1:4

Suhopolje nastavlja pružati dobre partije. Ovoga puta svladali su domaćine iz Nove Bukovice. Pitanje pobjednika bilo je riješeno već u prvih pola sata nakon što je rezultat bio 3:0. Do kraja susreta gosti se nisu opuštali, a domaćin nije imao rješenja za dobru igru Suhopolja.

NK VOĆIN – NK BOROVA 3:2

Borova je na gostovanje u Voćin otišla sa 11 igrača i nije uspjela doći do bodova. Premda su gosti dva puta vodili, manjak širine osjetio se u ovoj utakmici gdje su domaći to iskoristili i na kraju okrenuli susret u svoju korist.

Odlazimo totalno nekompletni na teško gostovanje. Vodili smo u dva navrata protiv odlične ekipe, ali ipak gubimo bodove. Čestitke ekipi Voćina na pobijedi i želimo im sreću u nastavku prvenstva. – poručuju iz uprave Kluba.

NK DINAMO ČETEKOVAC – NK SOKOL (M) 0:0

Dinamo Četekovac i Sokol odigrali su pravu talijansku utakmicu. Prije svega jedna čvrsta partija obje ekipe sa šansama na obje strane, no rezultat se nije mijenjao.