/Prekrasna strana derbija! ULTRASI I KOHORTA ODALI POČAST STJEPANU VOJNIĆU
14067477_1248847708501326_8596179827351324582_n

Prekrasna strana derbija! ULTRASI I KOHORTA ODALI POČAST STJEPANU VOJNIĆU

Unatoč velikom rivalstvu, unatoč i nekim ne baš lijepim stvarima koje su se događale, i realno događat će se uvijek danas su navijači oba slavonska prvoligaša pokazali da su najprije ljudi a onda tek navijači!

Ni današnji derbi nije prošao bez klasičnih prepucavanja, bez dovikivanja, pisanja razno raznih poruka jednih drugima, no to je već uobičajen kolorit na našim stadionima, i ne samo našima nego širom svijeta. Nedavno su tako navijači bukureštanskog Dinama napravili vjerojatno najveću navijačku podvalu navijačima Steaue. Zanimljiva je to kulisa nogometnih utakmica, bez navijača nogomet ionako nema smisla!

Puno puta su navijači pokazivali ogromno srce i ljudskost, jasno je da svatko voli svoje, tih 90 minuta to je preraste i u mržnju, no najbolji lijek za mržnju je – ljubav! A dječak Ljubav, Stjepan Vojnić danas je iako nije tjelesno bio na Gradskom vrtu, pobjedio tu “mržnju”, ujedino je navijačke rivale Kohortu i njegove Ultrase koji su se udružili u molitvi na mjestu s kojeg je on gledao utakmice svoje Cibalije u Osijeku!

Kako se preduge tri godine Stjepan molio Bogu za povratak HNK Cibalije u 1. HNL, jednako je molio i za ostanak NK Osijeka u toj ligi, koja bez ova dva rivala nikako ne bi mogla biti “prva”. Nakon šibenske drame, kratko i pobjedonosno je izjavio: stižemo Osječe!

Bravo za Kohortu i bravo za Ultrase!

Podijeli
  •  
  •  
  •