/Prekrasna rukometašica Vukovara na izboru za Miss Adria, pomozite joj svojim glasom! MAGDALENA BRKIĆ JE AKTUALNA MISS SLAVONIJE I BARANJE
1 magdalena

Prekrasna rukometašica Vukovara na izboru za Miss Adria, pomozite joj svojim glasom! MAGDALENA BRKIĆ JE AKTUALNA MISS SLAVONIJE I BARANJE

Pisali smo već da je Magdalena Brkić, rođena Vinkovčanka, a rukometašica ŽRK Vukovara postala Miss Slavonije, a od tada je uspješno završila državnu maturu i postala studentica osječkog Odjela za biologiju. Uz obveze na fakultetu Magdalena i dalje redovito i vrijedno trenira i uspješno brani za ŽRK Vukovar s kojim za sada sjajno gura u 2. HRL gdje se s Pitomačom bore za  naslov prvaka i plasman u prvu ligu.

Magdalena je ovog ljeta trebala sudjelovati na završnici izbora za  Miss Hrvatske, no vrlo zrelo je odlučila da je prioritet izlazak na maturu, a sada se odlučila prijaviti na novi izbor ljepote, ne sumnjamo u uspjeh, a tu molimo i naše čitatelje za pomoć..

marijana i stjepan
Magdalena i Stjepan Vojnić na proslavi ulaska u 1. HNL

– To je prvi online izbor za Miss Adria. U igri su četiri zemlje: Hrvatska, Makedonija, Srbija i Crna Gora. Može se prijaviti bilo koja cura te njeni prijatelji mogu glasati za nju ali glasati se može samo jednom. Iz svake zemlje prolazi 5 cura koje dobiju najviše glasova, a samo finale se sastoji osim od fotografija i od videa u kojem ćemo se predstaviti najbolje što znamo. Prijavila sam se zato što se čini zabavnim i ne troši mi previše vremena jer je online – kazala nam je Magdalena.

magdalena Brkić miss slavonije

Kada je rukomet u pitanju, Magdalena je puno rječitija, kako na parketu tako i u razgovoru.

– Trenutno smo na drugoj poziciji sa 12 bodova, a ispred nas je Pitomača sa 14. Od 7 utakmica imamo 6 pobjeda te jedan poraz od Zeline. Sljedeću utakmicu igramo kod kuće sa Belim Manastirom koji je tek ove godine ušao u drugu ligu. Međutim moramo biti oprezni s obzirom na to da njihovo trenutno stanje nije loše i na jako dobro odigranu utakmicu protiv vodeće Pitomače koju smo i same popratile. Nakon Manastira slijedi nam utakmicu u Pitomači koja je za nas najvažnija u polusezoni i pobjedom bi se vjerojatno izjednačili s vodećom ekipom. Ne želimo se prenagliti i obećavati neki spektakl i osvajanje prvog mjesta, međutim radimo koliko možemo, trudimo se s obzirom na naše obaveze. Svaka od nas radi ili studira, ili čak oboje, a neke već imaju i obitelji.. pa je ponekad teško u sve to ubaciti i trening, međutim treniramo i dajemo 100% od sebe. Ovom prilikom želim pohvaliti i svog tek odnedavno trenera Valenta koji nam je itekako ove sezone poboljšao kvalitetu treninga, a tako i našu igru. Idemo korak po korak i nadamo se da ćemo postići što bolji rezultat i tako vratiti vrhunski rukomet u Slavoniju – zaključila je Magdalena.

Za pomoć Magdaleni je dovoljno 30ak sekundi, klikom na ovaj link i sa dva klika odradite posao. Idemoo..

magdalena ft

Podijeli
  •  
  •  
  •