Pregled rezultata vikenda članova MŽNL Osijek-Vinkovci

Borinci Jarmina 2:2 Mladost Vođinci
Jesenski je prvak odigrao četvrtu pripremnu utakmicu u ovom pripremnom periodu. Iako su nastupili bez nekoliko važnih i bitnih karika, Novoselčeva je momčad odigrala neriješeno s gostima iz Vođinaca. Strijelci za Borince bili su: Stjepan Petrovečki i Igor Tomić.
Nastupili:Da.Prišćan, Netinger, Jurišić, Pavičić,Do. Prišćan, Kiš, Merkaš, Ileković A., Tomić, Petrovečki S., Šest V., Šest S., Klarić, Markić. Trener: Marko Novoselac

Oglas

Borac (KV) 0:2 Belišće
U nedjelju su se u sportskom kompleksu u Kneževim Vinogradima susrele momčadi jesenskih viceprvaka MŽNL Osijek-Vinkovci i 3. HNL Istok. Golovima Pačara i Radovanovića uspješnija je bila momčad Belišća.

Oglas

Valpovka Valpovo 6:0 Vardarac
Do visoke je pobjede nad gostima iz Vardarca stigla momčad trenera Martina Majdenića. S visokih su 6:0 ispratili goste, a strijelci za Zelene su bili: Musthaus i Mandić sa po dva pogotka, te Kos i Ćavar. Trener Majdenić dva tjedna uoči početka prvenstva ima razloga za zadovoljstvo, a njegovu momčad sljedeći tjedan očekuje generalka u Donjem Miholjcu kod Jedinstva.

Oglas

Frankopan (RA) 1:1 Dilj Vinkovci
U nedjelju su se u Rokovcima-Andrijaševcima susrele momčadi čiji su treneri dva brata Pavličića, Tomislav i Dejan, koji su bratski odigrali neriješenim rezultatom, s po jednim pogotkom sa svake strane.

Darda 2:0 Višnjevac
Višnjevčani su gostovali u Dardi pokraj Đole gdje ih je baranjski trećeligaš ispratio s dva pogotka u mreži.

Radnički Mece 1:1 Baranja Belje
U nedjelju su neriješeno u Mecama odigrali domaći Radnički i županijski prvoligaš, Baranja Belje. Strijelac za Radnički bio je David Vlašić. Domaća je momčad nastupila u sljedećem sastavu: Bošnjaković, Oroz, Mak, Nađ, Vlašić, Martan, Vladić, Valentić, Marković, Kubica, Poturak, Špoljarić, Džanko, Katić, Horvat. Trener: Dario Dundović

Mladost (SĐ) 0:0 Tomislav (DA)
Utakmicu bez pogodaka u Satnici su odigrale momčadi Mladosti i Tomislava iz Donjih Andrijevaca. Žustra utakmica, s nekoliko izglednih prilika sa svake strane, ipak je završila bez pogodaka. Mladost je nastupila u sljedećoj postavi: Kiđemet, Bikić, Blažeković, Svalina, Kolak, Barišić-Jaman, Dino Stipanović, Grbeša, Tomić, Gazić, Domagoj Stipanović. (Još su igrali: Leko, Popek, Akrap, Žonka, Vidović, Igor Stuhli, Alen Stuhli, Bojanović). Trener: Ivan Denić.

Bedem Ivankovo 0:2 Tomislav Cerna
U subotu je u Ivankovu iznenađenje napravila momčad Tomislava iz Cerne, koja je s 2:0 porazila momčad domaćeg trećeligaša. Strijelci za Tomislav bili su: Kraljević i Blažević. Gosti su nastupili u sljedećem sastavu: Dar.Kuterovac, Božić, Godanj, Cindrić, Šibalić, Strukar, Dom.Kuterovac, Kraljević, Blažević, Šimunac i Bajić. Još su igrali: Sabo, Krezo, Jurakić, Nedeljković, Jonatan i Lukačević. Trener: Nikica Bartulović.

Slavonija Soljani 2:0 Slavonac Komletinci
U nedjelju je momčad iz Komletinaca poražena na gostovanju kod županijskog prvoligaša iz Soljana.

Radnički Županja 1:1 Sloga Štitar
U Županji je u subotu domaći Radnički ugostio Slogu iz Štitara. Susret između ove dvije momčadi završio je neriješenim rezultatom. Strijelac jedinog pogotka za županjske Bijele bio je Marko Komljenović.

Juniori Akademija Krpan&Babić 1:2 Borac Bobota
Do treće pobjede u pripremnom periodu došla je momčad Borca iz Bobote. U subotu su na umjetnoj travi u Osijeku slavili pogocima Ujvarija i kapetana Šljokića.

Graničar Županja 0:1 Šokadija (BG)
Do velike je pobjedi u Županji kod trećeligaša Graničara stigla momčad trenera Krunoslava Tomljenovića. Jedan pogodak sjajnog Miškovića bio je dovoljan za pobjedu gostiju iz Babine Grede.

Nosteria Nuštar 0:1 HAŠK Sokol (SJ)
Golom Denisa Kujadina gosti iz Starih Jankovaca slavili su na gostovanju u Nuštru, kod trenutno drugoplasirane momčadi 1. ŽNL VSŽ.

Gundinci 1:1 Zrinski Bošnjaci
Domaći Gundinci i gosti iz Bošnjaka odigrali su neriješeno u pripremnoj utakmici igranoj u Gundincima. Strijelac za Zrinski bio je Sinanović.

Tomislav Livana 4:0 Olimpija Osijek
U nedjelju su se u Livani susrele dvije posljednjeplasirane momčadi lige. Nakon prvih 45 minuta Tomislav je imao prednost od jednog pogotka, da bi u posljednjih pola sata postigao još tri za visoku pobjedu nad gostima iz Donjeg Grada