/Predstojećeg vikenda nastavlja se A2 košarkaška liga
košarka

Predstojećeg vikenda nastavlja se A2 košarkaška liga

Sljedećeg vikenda nastavlja se prvenstvo u A2 košarkaškoj ligi istok.

Vodeća momčad KK Borovo gostuje kod momčadi KK Vrijednosnice OS Darda koja se natječe izvan konkurencije, pa je to vrlo dobra prilika za završno uvježbavanje borovljana za veliki derbi u sljedećem kolu kada SD Borovo dočekuju KK Belišće koje je na istom omjeru kao i oni.

KK Borovo - KK Požega
KK Borovo – KK Požega

U iznimno zanimljivom natjecanju ove sezone, uz Borovo i Belišće na identičnom učinku 7-3 su i KK Đakovo i HKK Vukovar. U ovom 12. kolu Đakovo je slobodno, vukovarci bi trebali imati lak zadatak protiv posljednjeplasiranog KK Županja koji je do sada uspio upisati samo jednu pobjedu.

KK Belišće ima samo malo teži zadatak od vukovaraca, na svom parketu dočekuju KK Vinkovce gdje su popriličan favorit i zbog položaja na tablici i zbog činjenice da su u prvom kolu u Vinkovcima slavili pobjedu u prvom međusobnom okršaju.

U susretu momčadi iz sredine ljestvice sastaju se KK Strmac i KK Osječki sokol, a eventualna pobjeda domaćina ove bi momčadi poravnala po omjeru. U njihovom prvom susretu Strmac je u gostima slavio pobjedu sa 8 poena prednosti, tako da unatoč lošijoj poziciji na ljestvici imaju ulogu laganog favorita.

Posljednji susret ovog kola odigrati će se u Požegi gdje istoimeni klub dočekuje KK Rekord tim iz Oriovca. KK Požega je odradila relativno lošu polusezonu, na omjeru su 4-6, ali kako su sve 4 pobjede upisali u svom Grabriku ovo je prilika da polako krenu prema gornjem dijelu lige.

A2 liga košarkaši

 

Podijeli
  •  
  •  
  •