Predstavljena nova vizija i strategija RK NEXE i nova web stranica

U Feričancima je na prigodnom druženju s novinarima, predstavljena nova vizija i strategija RK NEXE za predstojeće razdoblje. Predstavnici medija i njihovi domaćini okupili su se u vinariji Enosophia, gdje su nakon kušanja pjenušca Nice To See You za dobrodošlicu, razgledali pogone i novi podrum vinarije, a nakon toga je u Starom podrumu upriličena degustacija vina te kratka prezentacija u kojoj su istaknute osnovne informacije o RK NEXE.

Oglas

Predsjednik kluba Josip Ergović ukratko je predstavio viziju, strategiju i ciljeve kao i organizacijsku strukturu kluba. Od novih projekata koji su u planu, posebno je istaknuo projekte koji su vezani uz rad s mladima – pokretanje NEXE akademije 2.0 i Mini rukometne lige, u kojoj bi trebala sudjelovati djeca iz dvije našičke i sedam područnih osnovnih škola.

Oglas

Predsjednik Josip Ergović sa zadovoljstvom je najavio i dobre vijesti po pitanju infrastrukture. Naime, sukladno planu i procjenama, u narednih 5 godina trebale bi biti izgrađene čak tri sportske dvorane. Riječ je radnoj dvorani u Feričancima koju bi najviše koristili sportaši i rekreativci s područja Općine Feričanci, a ujedno bi se poticao i razvoj rukometa na tom području. Izgradnja dvorane trebala bi biti  financirana sredstvima europskih fondova iz mjere 7.4.1.

Oglas

Našicama je u planu izgradnja manje radne dvorane za potrebe treninga koju bi uglavnom koristili sportski klubovi za potrebe svojih mlađih selekcija, a izgradnju će financirati NEXE d.d. Najveća i najznačajnija investicija bila bi izgradnja NEXE Arene, moderne sportske dvorane u arena stilu, kapaciteta 4000 sjedećih mjesta, koja bi pružala mogućnost održavanja natjecanja na najvišoj razini. Izgradnju bi tvrtka NEXE d.d. zajednički financirala s Gradom Našicama, Osječko–baranjskom županijom te državnim sredstvima, a hoće li uz dvoranu biti izgrađeni i još neki popratni sadržaji, za sada nije definirano.

Jučer je predstavljena i nova web stranica RK NEXE koju će navijači i simpatizeri ali i svi ostali, moći istražiti u ponedjeljak kada će biti dostupna za korištenje. Kroz moderno dizajniranu i vrlo preglednu web stranicu nazočne je proveo Milan Zdjelar iz njemačke tvrtke COBE koja je angažirana za izradu stranice, a ujedno je i jedan od klupskih sponzora. Kako će izgledati nova web stranica pogledajte OVDJE.

Zajedničko druženje nastavljeno je na lokalitetu Goveđa glava uz prigodan domjenak i kušanje izvrsnih vina Enosphia.

Izvor Nexe