Predstavljamo kapetanicu Plamenih Lanu Hrmić!

Ovogodišnja prvoligaška košarkaška sezona prekinuta je zbog novonastale situacije sa korona virusom. Košarkašicama Plamena Požege ostale su dvije utakmice do kraja sezone koje neće biti odigrane. Plamene dijele osmo mjesto sa KK FSV-om (Rijeka) sa 4 pobjede i 12 poraza. Nažalost ova sezona nije bila najbolja za Plamene pratile su ih brojne ozljede i rotacije u ekipi te je to dovelo do ovakvog plasmana na tablici, ali i sljedeće sezone dio su  prvoligaškog društva. Ovo vrijeme smo odlučili iskoristi kako bi upoznali ovogodišnju ekipu Plamenih.

Prva je kapetanica Lana Hrmić koja igra na poziciji šutera. Rođena je 05.07.1996. u Požegi gdje je završila srednju ekonomsku školu. Košarku je počela trenirati sa 10 godina jer je njena sestra blizanka prva počela, koju ćemo također upoznati, te zajedno treniraju i dalje.

Koji je najveći košarkaški uspjeh?

Ne mogu izdvojit najveći uspjeh, kroz karijeru ih je bilo stvarno puno, ali nikad neću zaboravit košarku u mlađim danima i osvajanje 3. mjesta na državnom prvenstvu koje nam je tada bilo najvažnije samo zato da imamo druženje nekoliko dana van škole.

Koja je najbolja košarkašica s kojom si igrala?

Najbolja igračica s kojom sam igrala je definitivno Jelena Ivezić koja nam je svojim iskustvom i znanjem pokazala kako se igra košarka na nekoj višoj razini i dizala nas iz utakmice u utakmicu, hvala joj na tome.

Da ne igram košarku bavila bih se…

Tenisom.

Trica ili dvica?

Trica, bez razmišljanja!

Koja je najglasnija suigračica?

Najglasnija suigračica svih vremena je Laura Bašić, s njom je uvijek sve glasno!

Anegdota s utakmica, treninga ili putovanja.

Kada je moja sestra Lea pala na utakmici u Puli, mislim da ćemo to svi dugo pamtiti.

Omiljeno piće, hrana i destinacija koju želiš posjetiti?

Omiljeno piće mi je coca-cola, hrana lazanje, a destinacija koju ću sigurno jednog dana posjetit je Amsterdam.

Gdje se vidiš sljedeće sezone?

Sljedeća sezona je još na razmatranju, vjerojatno ću ostat u Požegi iako još nisam odlučila hoću li igrat.