Predsjednik Grahovac produžio odgodu

U interesu očuvanja vašeg zdravlja te zdravlja rukometašica i rukometaša, Predsjednik HRS-a Tomislav Grahovac je donio odluku o obustavi svih natjecanja u nacionalnim ligama, kao i u svim natjecanjima u kojima bi hrvatski klubovi ili reprezentacije bili domaćini do srijede, 15. travnja 2020. godine.

Sukladno razvoju situacije, svi involvirani u natjecanja rukometne Hrvatske bit će pravovremeno obaviješteni o daljnjim odlukama. U priopćenju HRS-a navodi se da temeljem članka 65. Statuta Hrvatskog rukometnog saveza (HRS), kojim predsjednik ima pravo samostalno donositi odluke iz djelokruga rada Upravnog odbora HRS-a koje su od interesa za hrvatski rukomet, donosi se odluka o produženju obustave natjecanja.

HRS je najprije donio odluku 12. ožujka o obustavi svih natjecanja koja je važila do 1. travnja, a sada je predsjednik Tomislav Grahovac to produžio do 15. travnja. Valja napomenuti da je Nacionalni stožer donio odluku o obustavi do 19.travnja pa je početak prije toga datuma za sada nemoguć.

Foto FB HRS