Predsjednici BONK-a i Graničara gostuju kod Šebalja

Zanimljivu emisiju za ponedjeljak je spremio Josip Šebalj, teme su ovoga puta isključivo nogometne, ali će ipak biti ponešto drugačije nego inače, u isto vrijeme dolaze predsjednici dva kluba koji su jedni drugima najveća konkurencija. I u drugom dijelu emisije pričat će se o nogometu, no onom u mlađim kategorijama. Ovo je 970 izdanje Sport plusa, pogledati ga možete u standardnom terminu, u ponedjeljak u 20,30 sati u programu SBTV-a.

SPORT PLUS (970), u ponedjeljak, 27. 05. 2024. od 20,30 donosi ove teme:

TEMA: 1 Druga Županijska nogometna liga – skupina “C” – osvrt na završnicu super uzbudljive sezone u kojoj je baš posljednje kolo odlučivalo o naslovu prvaka i koji će se klub plasirati u Prvu ŽNL. Naime, BONK iz Bebrine i Graničar iz Brodskog Varoša s istim brojem bodova ušli su u posljednje kolo, dok je njihova međusobna utakmica u Bebrini odlučivala o 1. mjestu i novom prvaku lige. BONK je imao prednost domaćeg terena, a gostima iz Brodskog Varoša je i svaki neodlučeni bio dovoljan za ostanak na prvoj poziciji.

GOSTI: Branko Petošević, predsjednik NK “BONK” Bebrina

Dubravko Tekić, predsjednik NK “Graničar” Brodski Varoš

TEMA: 2Rezultati kola u Trećoj HNL – istok te MŽNL Brod / Požega i Prva ŽNL

TEMA: 3Škola nogometa NK “Željezniičar 1946″ – najava kampa za mlađe uzrasne kategorije koji na Stadionu “Stanko Vlainić – Dida” od četvrtkas, 30. svibnja do nedjelje 3. lipnja organizira prvoligaš NK Lokomotiva iz Zagreba s kojom od nedavno slaovnskobrodski Željezničar ima potpisanu suradnju. Osim najave Lokomotivinog kampa bit će riječi o Školi nogometa NK Željezničar 1946 i svim uzrastima u kojim se ligama natječu i koje su rezultate zabilježili u ovoj sezoni te će biti govora o ambicijama i planovima kao i infrastrukturi.

GOSTI: Dominik Maduna, skaut NK “Lokomotive” Zagreb

Hrvoje Sekulić, predsjednik Škole nogometa NK “Željezničar 1946″

Goran Akšamović, koordinator Škole nogometa NK “Željezničar 1946″