Predavanje Vesne Bosanac u utorak u Đakovu

Gradska knjižnica i čitaonica Đakovo u utorak, 22. veljače, organizira predavanje o prehrani mladih sportaša. Predavanje Vesne Bosanac namijenjeno je sportašima dobi od 13 do 18 godina, njihovim roditeljima i trenerima.
Na predavanju će biti govora o skupinama namirnica i njihovoj koristi za sportaše, kvalitetnom doručku, ručku i večeri, kvalitetnoj užini u školi, te što jesti odmah nakon treninga odnosno natjecanja. Također će biti riječi o hidraciji, dodacima prehrani i dopingu, te o jednostavnim jelima koje mladi sportaši mogu sami pripremiti. Naglasak je na praktičnoj primjeni kvalitetne prehrane u svakodnevici sportaša, a kroz predavanje će se skrenuti pozornost na manjkavosti u prehrambenim navikama sportaša i dati savjeti kako ih ispraviti.

Oglas

Predavačica Vesna Bosanac diplomirala je i doktorirala nutricionizam na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu u Zagrebu i prva je nutricionistica u Hrvatskoj sa završenim stručnim poslijediplomskim studijem o prehrani u sportu pri Međunarodnom olimpijskom odboru. Kroz svoje savjetovanje o prehrani pomaže sportašima unaprijediti prehranu u cilju postizanja željenih sportskih rezultata i očuvanja zdravlja.
Više  o Vesninom radu možete pogledati na www.prehranasportasa.com

Oglas