Pred nama su dva žestoka polufinala

Stigli smo do same završnice izbora najljepšeg grba sportskih klubova Slavonije i Baranje, u četiri dvoboja četvrtfinala zabilježili smo 20 000 glasova, podjelili ih na dva “glat” prolaza i dva rata za svaki glas.

HNK Mitnica “gazi” sve redom, u četiri dvoboja do sada nije se spustila ispod 70% glasova, pa je i prekrasni grb Darde ostao bez prave šanse u ovom dvoboju. Od samog početka Mitnica je stvorila veliku prednost i do kraja je zadržala i povećala do konačnih 73-27.

Graševina je bila u istom ritmu kao i Mitnica, no HOŠK-ova vojska navijača nije se predavala iako je svima bilo jasno da je Graševina favorit, Đakovština se udružila i borila za grb kluba iz Gašinaca, no ipak to nije bilo dovoljno za pobjedu, ali je svakako za časan poraz i ponos zbog ulaska među 8 najboljih.

Preostala dva doboja bila su fantastično uzbudljiva pa je Ratar izborio polufinale sa samo 7 glasova više od Graničara. U dvoboju Piškorevčana i Županjaca prednost je puno puta selila s jedne na drugu stranu, u jednom se trenutku činilo da je Grničar “slomio” protivnika kad je pobjegao na 52% glasova, no simpatizeri Ratara se nisu predavali, vratili su se i u ludoj završnici, doslovno u posljednjim sekundama došli do ove minimalne, ali velike pobjede.

Do pobjede je u završnici došla i Škola nogometa Budućnosti iz Rešetara, razlika je 90 glasova, što u usporedbi s onih 7 iz dvoboja Ratara i Graničara izgleda kao “glat” pobjeda, ali je daleko od toga. I ovdje se vodila žestoka bitka za glasove, angažirane su brojne stranice, portali, na noge je dignuta i navijačka vojska splitskog Hajduka. Hrvatski sokol je u više navrata bio u prednosti, Budućnost se vraćala i na kraju došla do ove +90 pobjede i polufinala gdje ju čeka Graševina.

Iako inače ne djelimo pretjerano ovo naše područje 4 slavonske županije, drago nam je primjetiti da svaka županija ima po jednog predstavnika, Graševina predstavlja Požeško-slavonsku, Budućnost Brodsko-posavsku, Mitnica Vukovarsko-srijemsku te Ratar Osječko-baranjsku.

S polufinalima krećemo već danas tako da nas veliko finale čeka u subota/nedjelja terminu. OVDJE možete pratiti sve rezultate i dosadašnji put svih polufinalista, a mi najavljujemo da naš partner u ovom natjecanju, S-design, pobjednku sprema grafički poklon u vrijednosti 1500kn. Pozivamo i sve da zaprate Facebook stranicu i s povjerenjem se obrate za sve potrebne grafike bilo za klubove bilo za privatne potrebe.

Polufinale:

17,00 – ŠKOLA NOGOMETA BUDUĆNOST REŠETARI – HNK GRAŠEVINA VETOVO

18,00 – HNK MITNICA VUKOVAR – ŠNK RATAR PIŠKOREVCI