Pred nama je nova akcija iza pošte – legendarni malonogometni turnir u Novoj Kapeli

Kultni malonogometni turnir Iza pošte stigao je do novog izdanja. Nakon malo trzavica i ograničenja vezanih uz koronavirus i kratkotrajnog prekida tradicije vratili smo se u kolotečinu života na koju smo navikli, a prigoda za dobru zabavu i odličan hakl je legendarni malonogometni turnir simboličnog naziva i lokacije – Iza pošte.

Oglas

MNK Moby Dick nastavlja tradiciju organiziranja ovog sportskog događanja u Novoj Kapeli na dobro poznatom mjestu, a organizator se kao i svake godine prilično potrudio ponuditi dodatne sadržaje tako da je ovo sve samo ne običan malonogometni turnir. Dobra zabava, odličan nogomet, sjajna glazba, nagradna igra za gledatelje, promo cijene osvježavajućih napitaka, zavodljive hostese, izbor najveselije ekipe…sve su to događaji koji su uobičajeni na ovom turniru pa dođite provjeriti što je ove godine organizator stavio u ponudu kako bi igranje nogometa dobilo puno veći dodatan sadržaj koji garantira vrlo kvalitetno provedeno vrijeme.

Oglas

Ne propustite priliku prijaviti se i sudjelovati. Ovaj sportski događaj će se održati i odigrati 15.lipnja na spomenutoj lokaciji, a detalje oko kontakta, prijava i nagrada potražite na plakatu.

Oglas