Pratite Futsal klub Osijek uživo na YouTube kanalu HNTV-a

Večeras kreću kvalifikacije za popunu Prve HMNL koje ćemo s posebnom pozornošću pratiti zbog našeg predstavnika Futsal klub Osijeka koji je na tragu povratka u elitno društvo hrvatskog futsala, a do tog cilja ga dijele dvije pobjede, možda i manje no bitno je izaći kao najbolji u susretu tri ekipe koje su ostvarile pravo na doigravanje osiguravši prvo mjesto u tri skupine drugih futsal liga.

U Sutinskim vrelima će kvalifikacije večeras otvoriti Murter i Novi Marof. Osijek će na parket sutra protiv Murtera, a završni i vjerojatno izlučni meč bit će u nedjelju protiv Novog Marofa. Sve utakmice počinju u 19 sati stoga budite uz YouTube kanal HNTV-a i uživajte u žestokim borbama za ulazak u Prvu HMNL.

Samo će najbolja izboriti direktan plasman u Prvu HMNL, dok će drugoplasirana naknadno igrati protiv pretposljednje momčadi na ljestvici Prve HMNL za konačnu popunu klubova koji će iduće sezone činiti prvoligaško društvo, a tko bi mogao biti suparnik u dodatnom razigravanju znat će se večeras kada se dovrši posljednje kolo Prve HMNL.