Poznati svi četvrtfinalisti u Gundincima – večeras je završni dan natjecanja!

Nakon žestoke borbe poznati su svi četvrtfinalisti malonogometnog turnira u Gundincima koji će večeras u konačni okršaj za medalje, pehare i nagrade. Među osam odabranih tako su svoje mjesto pronašli Španeri, CB Matrix, Lucić gradnja, Rođaci, Ententini, CB Lenta, Kika Comerc i CB Libero.

Oglas

Sedam prvoplasiranih je steklo to pravo, a kao jedini i najbolji drugoplasirani sastav u to se društvo uvukao i Kika Comerc kao jedina ekipa sa 4 osvojena boda. Večerašnji će program otvoriti ponovo najmlađi svojim polufinalnim ogledima pa će nakon njih natjecanje u knockout sustavu imati i seniori. U finalni program uvukla se i dodjela zanimljivih i vrijednih nagrada do kojih će doći oni najsretniji gledatelji s ulaznicama koje vrijede kao tombole.

Oglas

Ne propustite navratiti do Gundinaca uživati u kvalitetnim utakmicama probranih i filtriranih momčadi koje će se boriti za svoj dio kolača, a organizator ovim putem obavještava sve ekipe koje su se kvalificirale u završnu fazu turnira da svoj popis igrača, ako imaju još slobodnih mjesta, mogu definirati do početka svojih četvrtfinalnih utakmica.

Oglas

Rezultati jučerašnjeg dana:

Konačne tablice svih skupina:

Parovi četvrtfinala i kostur za polufinale:

Raspored završnog dana turnira: