Poznati su svi parovi osmine finala

Nakon jučerašnjih drama u kojima su se gubili živci do posljednjih sekundi, danas puno ležerniji dan, uvjerljive pobjede svih novih sudionika osmine finala, a posebno se istaknula Graševina koja je osvojila čak 83% glasova u dvoboju protiv Karate kluba Nova Gradiška.

Oglas

U sljedećem krugu protivnik Graševini je Hrvatski sokol iz Bocanjevaca koji je s 10% prednosti završio ogled protiv Feška. Pomalo se pod iznenađenje može voditi pobjeda HOŠK-a protiv NAŠK-a, no društvo iz Gašinaca se i u prvom kolu potvrdilo pa je nakon ove dvije pobjede jasno da će i u osmini finala protiv Sloge iz Novih Mikanovaca imati što reći. Sloga je za ulazak u osminu finala sa 57% glasova preskočila Gibarac.

Oglas

I drugi Hrvatski sokol je bio uspješan, Mirkovčani su osvojili velikih 73% glasova protiv Omladinca iz Vrbove, a sljedeći protivnik mu je Mladost iz Cernika koja je bila bolja od Laslova. Posljednji par osmine finala čine Futsal akademija Sv. Patrick i ŠN Budućnost Rešetari koji su preskočili Šokadiju i Slaven.

Oglas

Raspored osmine finala:

Utorak, 21. travnja:

10,00 – NK SLOGA TRENKOVO – NK DARDA

11,00 – HNK MITNICA VUKOVAR – NK KUZMICA

12,00 – ŠNK RATAR PIŠKOREVCI  – NK TOMISLAV DONJI ANDRIJEVCI

13.00 – NK GRANIČAR ŽUPANJA – NK MARSONIA

14.00 – FUTSAL AKATEMIJA SV. PATRICK – ŠN BUDUĆNOST REŠETARI

15,00 – NK HRVATSKI SOKOL MIRKOVCI – NK MLADOST CERNIK

16,00 – NK HOŠK GAŠINCI – NK SLOGA NOVI MIKANOVCI

17,00 – NK HRVATSKI SOKOL BOCANJEVCI – HNK GRAŠEVINA VETOVO

Naš partner S-design će pobjedniku natjecanja izraditi vektorski grb i još nekoliko grafika, nagrada je ukupne vrijednosti 1500kn pa se zaista vrijedi dodatno potruditi i skupljati glasove svom omiljenom grbu.