Poznati su svi parovi četvrtfinala

S više od 22 000 glasova odlučili ste koje su himne izborile plasman među 8 najboljih u Slavoniji i Baranji, kao i u ranijim krugovima bilo je vrlo uzbudljivih dvoboja, a kao i krug ranije najuzbudljivije je bilo u dvoboju u kojem je sudjelovao Dinamo iz Vidovaca. I ponovno su iščupali pobjedu, takvu da Facebook nije podjelio na 51:49 nego 50,4%:49,6%! Borba za svaki glas, Bilje i Dinamo su aktivirali 3020 glasova, a na Dinamovu stranu je prevagnulo njih 26!

Podsjećamo da uskoro krećemo s još jednim izborom odnosno anketom, sve o tome pročitajte OVDJE.

Uzbudljivo je bilo i u dvoboju Našk-a i BSK-a, Bučani su se sjajno nosili s trećeligašem, u noć krenuli s prednosti, no onda su Našičani izvukli aduta iz rukava, njihovi internacionalci su aktivirali svoje prijatelje pa su noćni glasovi iz inozemstva presudili pobjednika i naškova himna je u četvrtfinalu!

Možda i najizvjesniji dvoboj uoči početka osmine finala bio je onaj između MNK Brod i Slaven Gradca, a na kraju su Brođani i opravdali ulogu favorita. Iako su se Gračni dobro nosili i skupili više od 1000 glasova, Brod je s 4% više glasova izborio plasman u četvrtfinale te tako ostavio mogućnost gradskog okršaja u polufinalu.

Da bi došli do polufinala morat će nadglasati i sjajnu himnu Sloge iz Vrpolja koja je za 46 glasova pobjedila Hrvatski Sokol iz Mirkovaca. U startu su Mirkovčani bili u prednosti i to čak s lijepim brojem glasova, no u završnici galsanja Vrpolje se budi, sustiže i prestiže i na kraju u foto fonišu dolazi do pobjede.

Malo iznenađenje priredili su glasači Torpeda koji su se istaknuli protiv trećeligaša iz Oriovca. Start Oriovca je bio bolji, no Kuševčani su dodali gas, preokrenuli i onda marljivim glasanjem sačuvali prednost i sa 98 glasova više izborili put u četvrtfinale Himnovizije.

Dilj je s obzirom na dosadašnje “partije” polako ali sigurno izrastao u prvog favorita Himnovizije, i u pretkolu i u 1/16, a sada i u 1/8 finala imaju ogroman broj glasova i ako će tako aktivni biti do kraja, eventualno još malo “dodati gas” titula bi mogla u njihove ruke. Za protvnika su imali fantastičnu himnu Radničkog iz Županje koju je odsvirala i otpjevala Opća opasnost, Županjci su “zapeli”, skupili čak 1781 glas, no to nije bilo dovoljno čak niti za onu pravu napetost jer je Dilj skupio gotovo 130 više!

U ranijim dvobojima trećeligaša Bedem je pobjedio Slaviju a Marsonia uvjerljivo Belišće pa imamo 8 sudionika završnice. Već večeras nastavljamo s borbom, u 18,00 i 19,00 krećemo s prvim parovima, a sutra u 8,00 i 9,00 objavljujemo i preostale dvije ankete.

ČETVRTFINALE:

 

PONEDJELJAK:

18,00 – MNK BROD – SLOGA VRPOLJE

19,00 TORPEDO KUŠEVAC – DILJ VINKOVCI

UTORAK:

08,00 – BEDEM IVANKOVO – NAŠK NAŠICE

09,00 – MARSONIA – DINAMO VIDOVCI