Poznati su svi parovi 1/8 finala

Odradili smo još jedan krug izbora slavonsko baranjske sportske legende. U 1/16 finala ostali smo bez nekoliko velikana, ostali smo bez dama i bez predstavnika svih ostalih sportova osim nogometa, no u završnih 16 su sjajna imena, pogledajmo parove i satnicu početka anketa:

Oglas

09,00 – Nevio Berdi – Mladen Bartolović

Oglas

10,00 – Ivica Olić – Mile Pavelić

Oglas

11,00 – Ivo Ergović – Robert Špehar

12,00 – Ivica Radoš – Josip Milardović

13,00 – Ivo Marić Blekić – Frane Vitaić

14,00 – Igor Toth – Mirko Filipović

15,00 – Tomislav Pavličić – Marijan Belčić

16,00 -Dominik Milinković – Veldin Karić

Nevio Berdi je legendarnu Kaju Ileš pobjedio za samo 17 glasova, a to nije bio “najgušći” rezultat, naime, Ivo Marić Blekić je protiv Ante Obućine slavio sa samo 8 glasova prednosti! Ostatak dvoboja protekao je uglavnom u uvjerljivim pobjedama, tek su dvoboji Pavličić – Mujčin i Ergović – Čuljak nudili neizvjesnost, a kao pobjednici su izašli Ergović i Pavličić kojem ovim putem redakcija Sportala izražava sućut zbog obiteljskog gubitka.

Pravila osmine finala su naravno kao i do sada, svaka anketa na našoj facebook stranici traje 24 sata, onaj tko skupi više prolazi u sljedeći krug. Za završnicu natjecanja naš partner Ivan Stazić potrudio se napraviti lijepe grafike koje ćemo koristiti za najavu svakog para. Tvrtka Grgić-med centar iz Zagreba se odlučila uključiti tako da će pobjedniku pokloniti prekrasan pehar, pa je to ulog u nastavku natejcanja.

S obzirom da nas ovaj nedostatak sporta čeka sasvim sigurno još najmanje mjesec dana odlučili smo spremati još jedan izbor, s obzirom da nije moguće baš pretjerano biti inovativan, idemo s izborom najljepšeg grba slavonskih klubova, tu je konkurencija ogromna, ponovno ćemo imati prijave, na vrijeme će svi biti obavješteni, a kako očekujemo velik interes broj prijava ćemo ograničiti pa će biti važno biti pravovremen, ovoga puta zasigurno nećemo produživati rokove. Sve one koji žele osvježiti grb svog kluba upućujemo na stranicu S-design, Ivan već ima veliko iskustvo s tim pa se možete s povjerenjem obratiti putem facebooka.