Poznati su parovi osmine finala Kupa NS PSŽ

Jutros je u prostorijama Nogometnog saveza Požeško slavonske županije održan ždrijeb osmine finala Županijskog nogometnog kupa u kojem odmah po uključenju u natjecanje imamo trećeligaški okršaj Slavonije i Kutjeva.

Oglas

Parovi osmine finala su : Croatia (M) – Hajduk, Mladost – Požega, Slavonija – Kutjevo, Sloga – Papuk, Omladinac – Jakšić, Graševina – Lipik 1925 i Parasan – BSK Buk. Slobodna je Slavija (Pleternica). 

Oglas

Svakako je dvoboj Slavonije i Kutjeva najjači par, no bit će zanimljivo i u ostalim susretima. Croatia koja se bori za titulu prvaka u 1. ŽNL dočekuje četvrtoligaša iz Pakraca koji stiže kao favorit, no domaćin nije bez nade da može do prolaza. U Pavlovcima će neopterećena Mladost ugostiti Požegu, u još jednom ŽNL vs MŽNL dvoboju. Isti se igra i u Vetovu gdje odlična Graševina neće biti inferiorna Lipiku. Ždrijeb je spojio susjede u općinski derbi koji se igra u Trenkovu gdje stiže Papuk. U ovom slučaju gosti su veliki favorit kao i u dvoboju kojeg će u nedalekim Golobrdcima igrati Parasan i BSK iz Buka. Osnaženi Jakšić gostuje u Čaglinu kod Omladinca, ako je suditi po igračkom kadru gosti su veliki favorit, no Omladinac često zna odigrati preko svojih mogućnosti i sigurno se neće olako predati. Ždrijeb je najsretniji bio za pleterničku Slaviju koja je slobodna i ide izravno u četvrtfinale.

Oglas

Zakazani termin odigravanja svih utakmica je srijeda 06. travnja u 17,00 sati.