Poznati su parovi osmine finala Kupa NS Bjelovarsko-bilogorske županije

Sljedeće srijede se odigrava osmina finala Kupa NS Bjelovarsko-bilogorske županije, a poznati su i parovi koji će se boriti u nadi za sljedeći krug natjecanja. 

U osminu finala Kupa plasirali su se:

Oglas

NK Mlinar, NK Napredak, HNK Rovišće, NK Dinamo Predavac, NK Bilogora 91, NK Zdenka 91, NK Gordowa, NK Garić, NK Kamen, NK Trnski, NK Brestovac, NK Bilogora, NK Tomislav Berek i NK Hajduk Hercegovac.

Oglas

Također, u daljnji se tijek natjecanja priključuju NK Bjelovar i NK Mladost Ždralovi. No, ono što sve zanima je – tko igra protiv koga?

Oglas

U Velikom Grđevcu će NK Gordowa dočekati NK Garić (G) koji je prošle sezone ispao u polufinalu od NK Bjelovara. Također, još jedan polufinalist – NK Kamen (S), će zaigrati kod kuće protiv NK Dinama Predavac. U Grubišnom Polju nas očekuje susret između NK Bilogore 91 i NK Trnskog, a u Velikim Zdencima između NK Zdenke 91 i NK Bjelovara. S obzirom na to da je Bjelovar prošle sezone dogurao do samog finala, vjerujemo kako će ovo biti jedan od najnapetijih susreta po ekipu domaćina. NK Tomislav (B) je prošle sezone upravo stao na ovoj razini natjecanja, ali ih čeka dvoboj s NK Rovišćem pa će ovo zasigurno biti zanimljiva utakmica. NK Hajduk Hercegovac će odmjeriti snage s NK Napretkom iz Rajića, a u Kapeli NK Bilogora (K) dočekuje pobjednike prošle sezone Kupa. NK Brestovac će sljedeće srijede ugostiti NK Mlinar i pokušati izboriti sljedeći krug natjecanja.

Fotografija: Hrvatski nogometni savez