/Poznati su parovi 1. kola Lige SB-PŽ ODRŽAN PRVI PLENUM KLUBOVA MŽNL BROD - POŽEGA
požega kaptol 2019 0019

Poznati su parovi 1. kola Lige SB-PŽ ODRŽAN PRVI PLENUM KLUBOVA MŽNL BROD - POŽEGA

Jučer je u Oriovcu održan prvi plenum klubova Lige Brod – Požega na kojem su među ostalim i izvučeni natjecateljski brojevi pomoću kojih se stvara raspored natjecanja. Kao što je od ranije poznato u ligi će se natjecati 14 klubova, 8 iz Brodsko posavske županije te 6 iz Požeško slavonske.

Iz prošlosezonske regionalne MŽNL su samo dva kluba, Željezničar i pakrački Hajduk koji zbog tog statusa i iskustva igranja s kvalitetnim protivnicima imaju ulogu favorita, no teren će ipak sve pokazati kada krene natjecanje. Početak sezone, odnosno prvo kolo zakazani su za posljednji vikend u kolovozu. Za preostalih 12 klubova ovo je sasvim sigurno iskorak, osjetno zahtjevnije natjecanje od 1. ŽNL jer lakih protivnika sigurno neće biti.

received_713386472441308

Jesenski dio počinje 24. i 25. kolovoza utakmicama prvog kola, a završava 17. studenog 2019. utakmicama 13. kola. U 1. kolu tri utakmice odigrat će se u subotu, a četiri u nedjelju.

Parovi 1. kola:

Požega – Hajduk Pakrac

Zadrugar Oprisavci – Jakšić

Željezničar SB – Svačić Stari Slatnik

Tomislav D. Andrijevci – Omladinac G. Vrba

Mladost Sibinj – Kaptol

Kuzmica – Sikirevci

Lipik – Slavonac Bukovlje

Povjerenik za natjecanje  je Mario Filipović, disciplinski sudac je Marijan Rudež, povjerenik za suđenje Siniša Sabljak.

Podijeli
  •  
  •  
  •