Poznat je raspored natjecanja Prve ŽNL VSŽ – prvak dočekuje Borca u prvom kolu

Dok igrači većine klubova nižu kilometre i pripremaju se za nastavak nogometne priče elitnog županijskog ranga Vukovarsko srijemske županije stigla je i vijest tko će na koga u otvaranju natjecanja, ali i za čitavu prvu dionicu nove natjecateljske sezone 2022/23.

Oglas

Prvak iz Cerića je ostao u ovome društvu velikodušno prepustivši Slavoniji iz Soljana odlazak stepenicu više pa će u novi krug nadmetanja ući domaćom utakmicom protiv uvijek neugodnog gosta iz Drenovaca. Bit će zanimljivo vidjeti kakvu je formulu smiješao predsjednik Nedjeljko Mudnić sa svojim trupama koje će i ove sezone voditi trofejni trener Ivan Lukić Zolja.

Oglas

Povratnik u probrano društvo Negoslavci će također svoj debi imati na domaćem travnjaku protiv gosta iz Trpinje, a pratit ćemo kako će se snaći i drugi friški prvoligaš iz Prkovaca koji na startu ima jedan od najtežih zadataka i dolazak Mitnice jer Domazetovi jurišnici sigurno traže nastavak fenomenalnog niza. I Županjci su novajlije u ovome društvu, a svoj debi imaju u svome dvorištu protiv Fruškogorca.

Oglas

Osim Slavonije iz Soljana koja je otišla prema gore u ligi više nema Jadrana iz Gunje i Šokadije iz Starih Mikanovaca koji su se uputili nažalost po svoje simpatizere prema dolje no prema najavama iz tih tabora očekuje se ekspresan povratak. Natjecanje počinje kroz vikend 13./14. kolovoza s pripadajućom satnicom u 17.30, a sve detaljnije pogledajte na poveznici ispod:

Raspored natjecanja Prve ŽNL VSŽ jesen 2022/23