/Požežani će ovogodišnju školu plivanja odraditi na obnovljenim bazenima POŽEGA JE UVIJEK IMALA DOBRU ŠKOLU PLIVANJA
plivanje požega

Požežani će ovogodišnju školu plivanja odraditi na obnovljenim bazenima POŽEGA JE UVIJEK IMALA DOBRU ŠKOLU PLIVANJA

Požežani će ovogodišnju školu plivanja odraditi na obnovljenim bazenima.

Požega je oduvijek skrbila o obuci djece neplivača kako na gradskim bazenima tako i u odmaralištu u Baškoj gdje je s legendarnmi Kovom proplivalo na stotine malih neplivača. I ove godine održat će se škola plivanja na Gradskim bazenima.

Škola plivanja za neplivače i plivače koja se tradicionalno svakog ljeta provodi na požeškim bazenima počet će u ponedjeljak, 11. srpnja u 9,00 sati. Upise je moguće obaviti na Gradskom bazenu tijekom cijelog sljedećeg tjedna kod voditelja Škole ili učitelja plivanja i to u prijepodnevnim satima kada će se i održavati Škola plivanja.

Upisi će početi već u nedjelju, 10. srpnja kada će biti svečano otvorenje novih Gradskih bazena koji su potpuno obnovljeni ovog proljeća.

Ovog ljeta Škola plivanja je beplatna za sve polaznike. Sve informacije oko Škole plivanja mogu se dobiti kod voditelja Alena Ivanovića (mob. 098 747 881).

Radno vrijeme Gradskih bazena je svaki dan od 8 do 20 sati. Djeca mlađa od 5 godina imaju besplatan ulaz, dok će oni u dobi od 5 do 15 godina svoju ulazinicu plaćati 5 kuna, kao i dosadašnjih godina. Cijena dnevne ulaznice za odrasle iznosi 20 kuna, dok je poludnevna ulaznica 15 kuna.

Izvor sport-pozega.hr

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.