Požeško-slavonska 2. ŽNL: Graničar u gustoj borbi protiv Lipe osvaja naslov prvaka

Odigralo se posljednje kolo, 18., Požeško-slavonske 2. ŽNL.

DINAMO-CROATIA 1:3

Croatia je bitnom gostujućom pobjedom se izjednačila po broju bodova u vrhu sa Graničarom, ali na njihove žalost su završili drugi. Domaćini su poveli u 21. minuti preko Matije Zdešića i 1. poluvrijeme je završilo rezultatom 1:0. Mihael Andrijanić izjednačava rezultat u 70. minuti. Igrala se 79. i 89. minuta kad se Antonio Josipović upisao u strijelce i odnosi 3 boda.

PARASAN-EMINOVCI 9:0

Parasan je bio izrazito motiviran protiv predzadnje ekipe na tablici. Prvo je Dragan Stanivuk postigao autogol u 7. minuti i doveo Parasan u vodstvo. Matej Ivanković je povećao vodstvo u 18. minuti. Čak dvojica igrača domaćina su postigla hattrick, Matej Jaroš golovima u 19., 23. i 54. minuti i Karlo Kuburdžić golovima u 28., 46. i 50. minuti. Za visokih 9:0 se upisao u strijelce Valentin Puklavac u 80. minuti.

SLAVONIJA-SULKOVCI 5:2

Bez obzira što je zadnje kolo i nijedna ekipa nije posljednja na tablici, utakmica se odigrala sa visokim intenzitetom. Prvo su domaćini poveli u 7. i povisili vodstvo u 11. minuti, a strijelci su bili Zvonimir Galko i Domagoj Ajman. Gosti nakon 2 primljena gola nisu odustali i vraćaju svoju nadu golovima u 29. i 52. minuti, strijelci su bili Stjepan Majetić i Krešo Šutić. Igrala se 56. minuta kad su se Josip Galko i Nemanja Sudar upisali u strijelce za Slavoniju i povećali vodstvo. Odlični Ajman se još jednom upisuje u strijelce u 59. minuti i rješava pitanje pobjednika.

GRANIČAR-LIPA 1:1

Graničar je sa jednim jedinim motivom ušao u utakmicu, a to je da im je dovoljan bod za osvajanje naslova i da ne smiju izgubiti što su na kraju i ostvarili. Prvo poluvrijeme se završilo bez pogodaka u visokom ritmu. Igrala se 70. minuta kad Graničar dolazi do vodstva preko Ivana Jakovljevića. Lipa izjednačava rezultat u 77. minuti, a strijelac je bio Hrvoje Mijatović. Do kraja utakmice Graničar je čuvao rezultat i osvojio Požeško-slavonsku 2. ŽNL.

BSK-SLOGA 0:7

Sloga je bila prejaka za BSK i to je dokazala visokom pobjedom. Mateo Jozić se upisao u strijelce u 14. i 40. minuti dok se Luka Banović upisao u 48. i 59. minuti. U 54. minuti Nikola Blažević trese mrežu domaćina. Igrala se 66. i 78. minuta kad su se Danijel Tomašević i Niko Jurilj upisali u strijelce i zaključili visoku pobjedu Sloge.