Požeško-slavonska 2. ŽNL: Graničar i Croatia u borbi za titulom prvaka

Kompletirano je 16. kolo Požeško-slavonske 2. ŽNL.

DINAMO-PARASAN 5:3

Dinamo se ovom pobjedom približio prvom mjestu, trenutno se nalaze na 3. mjestu sa 3 boda manje od vodeće ekipe lige. Odlični Ivo Mijić dovodi Dinamo u vodstvo u 5. minuti. Ponovno Mijić u 12. minuti se upisuje u strijelce. Leonardno Mlinarić u 26. minuti povisuje vodstvo Dinama. Gosti smanjuju vodstvo Dinama u 27. minuti, strijelac je bio Damjan Zdravković. Nikola Franikić zabija za Parasan u 49. minuti. Gosti dolaze do izjednačenja u 61. minuti, strijelac je bio Vlado Samardžija. Mijić dolazi do svojeg trećeg pogotka u 80. minuti i vraća Dinamo u vodstvo. Denis Relota rješava pitanje pobjednika u 85. minuti.

SLAVONIJA-CROATIA 2:5

Croatia se trenutno nalazi na 2. mjestu sa 34 boda kao i vodeća ekipa lige. Gosti dolaze do vodstva već u 2. minuti preko Petra Špelića. Samo 3 minute kasnije Croatia povisuje vodstvo, strijelac je bio Tonći Savi. Slavonija dolazi do izjednačenja golovima u 32. i 42. minuti, strijelci su bili Josip Galko i Darijo Kotorac. Croatia nakon prvog poluvremena “pali motore” i golovima Mihaela Andrijanića u 47., Patrika Sabe u 55. i Patrika Grgića u 85. minuti dolaze do pobjede.

GRANIČAR-EMINOVCI 3:1

Graničar je vodeća ekipa lige sa 34 boda. Utakmica je bila rješena u 1. poluvremenu. Domaćini su poveli u 12. minuti, strijelac je bio Stjepan Vuzem. Golovima Ivana Jakovljevića u 18. i 38. minuti rješavaju pitanje pobjednika. Gosti postižu utješni pogodak u 47. minuti, strijelac je bio Matej Žunić.

BIŠKUPCI-SULKOVCI 0:5

Domaćini se nalaze na posljednjem mjestu sa samo 6 bodova. Prvo poluvrijeme je proteklo bez pogodaka. Tokom pauze između poluvremena domaći igrač, Pero Vidović, zbog prigovaranja sudcu zarađuje 2 žuti karton i ne nastavlja utakmicu. Gosti su iskoristili igrača više i već u 47. minuti došli do vodstva preko Kreše Šutića. Samo 2 minute kasnije povisuju vodstvo preko Davida Jakovljevića. Stjepan Majetić se dvaput upisao u strijelce u 53. i 83. minuti. Igrala se 57. minuta kad se Mateo Bošnjak upisuje u strijelce.

SLOGA-LIPA 2:2

Igrao se derbi sredine tablice između Sloge i Lipe. Domaćini dolaze do vodstva u 7. minuti preko Ivana Pauna. Gosti izjednačuju rezultat u 22. minuti, strijelac je bio Josip Mijatović. Domaći igrač, Dominik Grošić, u 45. minuti nakon drugog žutog kartona ranije napušta teren. Igrala se 68. minuta kad domaćini bez obzira na crveni karton dolaze do vodstva, strijelac je bio Nikola Blažević. U 80. minuti gosti također ostaju bez igrača, Josip Vuković nakon drugog žutog kartona napušta teren. Gosti u 87. minuti postižu pogodak i izjednačuju rezultat, strijelac je bio Toni Baričić.