Požeško-slavonska 2.ŽNL: Dinamo razbio Slavoniju, Parasan pobijedio vodeću ekipu lige

Kompletirano je 14. kolo Požeško-Slavonske 2. ŽNL. Dinamo zabio 7 golova i razbio Slavoniju, Parasan odnosi sva 3 boda protiv vodeće ekipe lige, Croatia se približila Graničaru, Sloga pobijedila Eminovce, podjela bodova između Lipe i Sulkovaca

DINAMO-SLAVONIJA 7:3

Odlična utakmica sa puno postignutih golova koja nije razočarala gledatelje. Igrač Dinama, Leonardo Mlinarić u 27. minuti postiže pogodak. Dinamo povećava vodstvo preko Matije Zdešića u 32. minuti. Gosti uzvraćaju u 38. minuti preko Domagoja Ajmana i smanjuju vodstvo. Onda se pojavio odlični Ivica Šugić u 49. minuti koji postiže svoj prvi gol na utakmici. Igrač Slavonije, Josip Galko u 53. minuti smanuje vodstvo Dinama. Ivica Šugić postiže još 3 gola u 55., 80. i 85. minuti. Darijo Kotorac u 70. minuti postiže gol za Slavoniju. U 51. minuti za Dinamo postiže gol Toni Jukić.

GRANIČAR-PARASAN 1:3

Odlični Parasan nadigrao vodeću ekipu lige i uzeo sva 3 boda. Igrač Graničara, Nikola Franikić, upisuje se u strijelce u 28. i 32. minuti i dovodi svoju ekipu u vodstvo. Igrala se 45. minuta kad domaći igrač, Zoran Đajić smanjuje vodstvo gostiju. Marko Iličić potvrđuje pobjedu u 60. minuti.

BSK-CROATIA 2:3

Domaćini su poveli preko Pere Vidovića u 26. minuti. Gosti su onda izjednačili u 60. i poveli u 65. minuti, strijelac oba pogotka je bio Ivan Lenće. Igrala se 76. minuta kad Lenće napušta ranije teren zbog drugog žutog kartona. Domaćini su iskoristili igrača više u 82. minuti i izjednačili rezultat preko Pere Vidovića. Gosti nisu odustajali bez obzira na igrača manje te u 84. minuti vraćaju vodstvo i osvajaju sva 3 boda, strijelac je bio Matteo Špelić.

SLOGA-EMINOVCI 2:1

Odlična utakmica se igrala između Sloge i Eminovaca. Mateo Jozić postiže pogodak u 12. minuti i dovodi Slogu u vodstvo. Gosti izjednačuju rezultat u 43. minuti preko Brune Crepulje i odlaze na predah sa 1:1. Odlična domaća ekipa vraća vodstvo u 72. minuti i osvaja sva 3 boda, a strijelac je bio Jure Banović.

LIPA-SULKOVCI 0:0

Podjela bodova između Lipe i Sulkovaca u odličnoj utakmici sa puno duela, trke i borbe. Lipa se nalazi trenutno na 4. mjestu sa 25 bodova, dok su Sulkovci na 7. mjestu sa 19 bodova.